free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 átfazonírozott híresség

Borsa         Címkék: fotó, híresség, lista, madonna, magazin 4 hozzászólás

A kellően meghökkentő fotóanyagok kedvéért a magazinok sokszor átfazonírozzák a felkért hírességeket. Ezek közül válogattuk össze az 5 legjobbat.

Egy hírességről készült divatanyagnak akkor van igazán átütő ereje, ha az adott sztárt a fotózás kedvéért teljesen átfazonírozzák, hogy a képeken látszólag egy teljesen másik személy köszönjön vissza. Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb képeit, amelyekben az a közös, hogy mindegyik "fotómodell" egészen más szerepben tetszeleg, mint amit előtte megszoktunk.


http://ourfashion.blog.hu Cameron Diaz

A bohém és szörfrajongó színésznőből egy fotózás erejéig Madonna lett a V magazin kedvéért, szigorúan a nyolcvanas évekből. A képeken tőle szokatlan módon igen vad pózban látható, és minden elismerésünk azért, mert ennyire jól tudta hozni a Madonnánál megszokott arckifejezést. Azért azt valljuk be, hogy a csúcsos melltartó az eredeti tulajdonosának jobban áll.
http://ourfashion.blog.hu Emma Watson

Harry Potter legjobb barátja Hermione a Vouge kérésének tett eleget, amikor a filmvászonról megszokott visszafogott varázslólány kinézetet jó néhány fokkal vadabb megjelenésre cserélte. Nekünk jobban tetszik a tüll meg sötét rúzs, a kérdés már csak az, hogy ilyen megjelenéssel visszaengedik-e Roxfortba.

http://ourfashion.blog.huLilly Allen

A vad és sokszor extrém megjelenéséről ismert énekesnő most a Chanel színeiben domborít,  és valljuk be, az arculatváltás nagyon jól sikerült. Nekünk az elmúlt évek legmeggyőzőbb Chanel plakátja, és azért valljuk be itt volt az ideje egy merészebb vonalnak, és erre Lilly Allennél tökéletesebb alanyt nem is választhattak volna.

www.shoppingblog.comLindsay Lohan

Az eredetileg vörös, szeplős színésznőnek már láttuk jó néhány alteregóját, a vadóctól a visszafogott kislányig mindenféle szerepben domborított már. A Vogue kedvéért most Marilyn Monroe és Madonna ihlette stílusban látjuk, szépek ugyan a fotók, és egy szavunk sem lehet a megjelenésre, de néhány kiló plusz nem ártott volna.

http://magsandfashion.files.wordpress.comMadonna

Az már nem újdonság, hogy a popdíva a Louis Vuitton kampányarca, tavaly már láttunk tőle egy laza spárgát a cégnek készült plakátokon, az idei szezonban viszont teljesen átfazonírozták a néha igencsak kihívó megjelenéséről ismert énekesnőt. A mostani képeken porcelánbaba arccal és teljesen visszafogott pózban látható, az arc valószínűleg 5-6 napos utómunka eredménye, de nekünk valamiért bejön ez a korántsem Madonnás ábrázat.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés