free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nyári ruhában

Borsa         Címkék: divat, igen, nyár, ruha, utcánláttuk 35 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem kell mindig túlkomplikálni a szereléseket, ez itt egy egyszerű fekete pamutruha, biztosra ment vele a tulajdonosa. Egy ilyen fazonnál ugyanis nagyon nehéz hibázni: a dekoltázs rendben, csakúgy, mint a szoknya hossza és akkor még a kiegészítőkről nem is szóltunk, merthogy azokra sem lehet egyetlen szavunk sem. A fekete táska helyett egy vagányabb szín talán jobb lett volna, de ez már csak a mi szőrszálhasogatásunk.Mindennek rendeltetésszerű helye van, ennek a ruhának álcázott függönynek például egy karnison lenne a helye, nem pedig ezen az egyébként csinos csajon. Ő ugyanis a legjobb példa arra, hogy egy vékony derekat hogyan lehet egyetlen ruhadarabbal elrönkösíteni. A rosszul kiválasztott szoknyahossz pedig a lábszárral és bokával bánt el, bár ezt még egy tűsarkúval talán meg lehetett volna menteni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés