free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kitüntetik Oscar De La Rentát

Borsa         Címkék: díj, divat, kollekció, oscardelarenta, szupersztár 0 hozzászólás

Az amerikai Fashion Group International Szupersztár díjjal tünteti ki Oscar De La Rentát. Életművéért és aktuális kollekciójáért kapta a szuper jelzőt.

Oscar De La Renta munkásságát Szupersztár díjjal jutalmazzák a Fashion Group International díjátadón, október 22-én. "Oscar megszemélyesíti azt, amit a szupersztár szó jelent. A díjjal egyrészt az életművét, másrészt pedig az aktuális kollekcióiban világosan megmutatkozó vitalitást és kreativitást ismerjük el" - nyilatkozta a WWD divatmagazinnak Margaret Hayes, a Fashion Group International elnöknője.

http://news.mango.com

A 76 éves divatguru számos díjat tudhat már magáénak, így többek között az Amerikai Divattervezők Tanácsának életműdíját, illetve az Amerikai Divatkritikusok Díját, amelyet kétszer is elnyert. Választmányi tagként működik közre a Metropolitan Opera, a New York-i Városi Operaház, a Carnegie Hall, valamint több jótékonysági szervezet munkájában. Olyan hírességek hordják előszeretettel a kreációit, mint Sarah Jessica Parker vagy Hilary Clinton. Gratulálunk!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés