free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: nőies MP3 lejátszó

Borsa         Címkék: cucckereső, kiegészítő, lejátszó, mp3, tárgy 9 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal nőies MP3 lejátszót kerestünk.

Amikor MP3 lejátszót választunk, nyilvánvalóan a legfontosabb, hogy az jó minőségű legyen, memóriakapacitása megfeleljen az igényeinknek, és hogy a pénztárcánkhoz mérten, ár/érték arányban lehetőleg a legoptimálisabbat kapjuk. Emellett, lévén hogy nők vagyunk, az sem mellékes, hogy milyen a készülék külseje. Ezen a héten olyan - hazánkban is megvásárolható - MP3 lejátszókat kerestünk, amelyek azon felül, hogy korrektül betöltik elsődleges funkciójukat, még csinos kiegészítőként is megállják a helyüket.

Apple-sznobok, illetve minimál-hívők számára egyértelmű választásnak tűnik az ötödik generációs iPod Shuffle. A négy centis, alumíniumházas apróság a maga visszafogottan jelentőségteljes küllemével gyakorlatilag bármilyen öltözékhez passzol, amin meg tudjuk találni a megfelelő helyet, ahová felcsíptethetjük. Vezérlőgombjai a fülhallgató zsinórjain találhatók. A kijelző hiányát - már akinek egyáltalán hiányzik - a VoiceOver szolgáltatás pótolja, amely többek között képes beolvasni a memóriájában eltárolt dalok címeit.

http://easy-freebies.co.uk, http://i.testfreaks.co.uk

Az előzőhöz stílusában, méreteiben és árfekvésében is kísértetiesen hasonló cucc a Philips GoGear LUXE lejátszója, amelyről szintén elmondható, hogy szinte bármilyen öltözékkel kompatibilis. A készülék egyben Bluetooth headsetként is funkcionál. A Shuffle-lal ellentétben ezen egy kicsiny, egysoros kijelzőt is találunk, amelyen olvashatjuk a dalcímeket, illetve mobiltelefonnal összekapcsolva, bejövő híváskor a hívó számát is.
Árak, lelőhelyek:
iPod Shuffle (4 GB): 24 990 forint, MacBolt
Philips GoGear LUXE (4 GB): 22 500 forint, PixMania

Az iRiver és Speedo együttműködésében megszületett Aquabeat MP3 lejátszó sportos szettek része lehet. Egyáltalán nem diszkrét külsejű készülék, különösen neonszínekben nem az, így azoknak lesz barátja, akik kifejezetten szeretik a játékosan feltűnő kiegészítőket. A készülék nem csupán küllemében sportos, hanem direkt sportoláshoz tervezték, ezen belül is különösen vízi sportokhoz, hiszen 3 méteres mélységig vízálló.

www.allamericanswim.com, www.urbanfreeflow.com

Szintén sportos, közelebbről inkább sportosan elegáns stílusú készülék a Sony egyik idei újdonsága, a NWZ-W202-es modell. A pántos fülhallgató egyben maga a lejátszó is, aki tehát ki nem állhatja a tekergőző vezetékeket, annak a lehető legideálisabb választás. Vezérelni a jobb oldali fülhallgatón található gombok segítségével lehet. Kijelző híján az úgynevezett Zappin funkció segít keresgélni a dalok között: automatikusan vagy léptetéssel játszik be részleteket a memóriában tárolt zeneszámokból. Ha levesszük  a fejünkről, a két füles mágnes segítségével összekapcsolódik, a készülék pedig ezt érzékelve kikapcsol.
Árak, lelőhelyek:
Speedo Aquabeat (1 GB): 22 300 forint, PixMania
Sony NWZ-W202 (2 GB): 21 900 forint, Extreme Digital

Kavics formájú MP3 lejátszóval elsőként a szingapúri Creative vállalat rukkolt elő, 2007-ben: a ZEN Stone-nal, illetve kettes verziójával, a kicsiny OLED kijelzővel is ellátott Zen Stone Plus-szal. Ez a külsejében bájos, csajos lejátszó egyszerű, de korrekt készülék, amelyhez egészen olcsón hozzájuthatunk.

www.ictnews.vn, www.gatzet.com

Akár az előző modell továbbfejlesztett változata is lehetne - sőt bizonyos értelemben az is, csak épp nem ugyanattól a cégtől - a Samsung tavaly bemutatott YP-S2 kavicsa. Ezt az MP3 lejátszót említettük már az ékszernek látszó technikai eszközökről szóló cikkünkben is, de ebből az összeállításból sem hagyhatjuk ki, hiszen ránézésre csupán a fülhallgatók árulkodnak arról, hogy ez a tárgy nem szimplán egy dizájnos kiegészítő, hanem egy MP3 lejátszó. Jelen sorokat író Borsamunkatárs több, mint egy éve elégedett tulajdonosa egy ilyen modellnek, amellyel ez idő alatt - meglehetősen komoly igénybevétel mellett - még egy fülhallgató-cserényi problémája sem akadt. Személyes tapasztalatból kiindulva elmondható még a készülékről, hogy kifejezetten jó minőségben szól és - akit a kijelző hiánya nem zavar - annak nagyon kényelmes is használni.
Árak, lelőhelyek:
Creative ZEN Stone Plus (1 GB): 5260 forint, PixMania
Samsung YP-S2 (2 GB): 11 985 forint, Photo HallLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés