free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megint választhatunk hét új csodát

Borsa         Címkék: hétcsoda, internet, környezet, szavazás, természet 0 hozzászólás

Ismét szavazhatunk a világ hét új csodájára, ezúttal a világ 28 neves természeti képződménye verseng a címért. A végeredményre még sokat kell várni.

Két évvel ezelőtt a svájci New Open World Corporation kezdeményezésére nemzetközi internetes szavazáson választották meg a világ hét új csodáját nevezetes történelmi helyszínek és emlékművek közül. Most megint szavazhatunk hét új csodára, ezúttal azonban a természeti képződmények vannak soron. A 261 jelölt közül 28 került a döntőbe, többek között a Grand Canyon, a Kilimandzsáró, a Galapagos-szigetek, az Amazonas esőerdői, a Holt-tenger, az Iguazu-vízesés, illetve a Fekete-erdő.

Interneten vagy telefonon bárki szavazhat, a szervezők legalább 1 milliárd voks beérkezésére számítanak. "A kampánynak hozzá kell járulnia a környezetünk megismeréséhez és megbecsüléséhez. Ha mi vagy a gyermekeink meg akarnak menteni valamit, azt mindenek előtt meg kell becsülniük" - nyilatkozta az Associated Press-nek Bernard Weber svájci üzletember, a projekt kiötlője.

http://photos.travisswicegood.com

A szavazás állásáról egyelőre semmit sem árultak el, azt azonban igen, hogy a legtöbb voks eddig Indonéziából érkezett. A végeredményre még közel két évet várnunk kell, azt ugyanis csak 2011 nyarán hirdetik majd ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés