free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megint választhatunk hét új csodát

Borsa         Címkék: hétcsoda, internet, környezet, szavazás, természet 0 hozzászólás

Ismét szavazhatunk a világ hét új csodájára, ezúttal a világ 28 neves természeti képződménye verseng a címért. A végeredményre még sokat kell várni.

Két évvel ezelőtt a svájci New Open World Corporation kezdeményezésére nemzetközi internetes szavazáson választották meg a világ hét új csodáját nevezetes történelmi helyszínek és emlékművek közül. Most megint szavazhatunk hét új csodára, ezúttal azonban a természeti képződmények vannak soron. A 261 jelölt közül 28 került a döntőbe, többek között a Grand Canyon, a Kilimandzsáró, a Galapagos-szigetek, az Amazonas esőerdői, a Holt-tenger, az Iguazu-vízesés, illetve a Fekete-erdő.

Interneten vagy telefonon bárki szavazhat, a szervezők legalább 1 milliárd voks beérkezésére számítanak. "A kampánynak hozzá kell járulnia a környezetünk megismeréséhez és megbecsüléséhez. Ha mi vagy a gyermekeink meg akarnak menteni valamit, azt mindenek előtt meg kell becsülniük" - nyilatkozta az Associated Press-nek Bernard Weber svájci üzletember, a projekt kiötlője.

http://photos.travisswicegood.com

A szavazás állásáról egyelőre semmit sem árultak el, azt azonban igen, hogy a legtöbb voks eddig Indonéziából érkezett. A végeredményre még közel két évet várnunk kell, azt ugyanis csak 2011 nyarán hirdetik majd ki.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés