free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Angelina Jolie nyilvánosan és meztelenül szoptat

Borsa         Címkék: angelinajolie, meztelenség, színésznő, szobor, szoptatás 15 hozzászólás

Szobrot kap Angelina Jolie. A mű az ikreit meztelenül szoptató színésznőt ábrázolja, méghozzá a nyilvános szoptatás népszerűsítésének céljából.

Az amerikai Oklahoma Cityben szeptemberben szobrot állítanak Angelina Jolie-nak. Az életnagyságú szobor meztelenül, szoptatás közben ábrázolja majd a hatgyermekes filmcsillagot. Az alkotást a provokatív sztárszobrairól ismert Daniel Edwards készíti, aki korábban megformázta például a medvebőrön, pucéran szülő Britney Spearst, a halott Harry herceget és Paris Hilton boncolását is, sőt Suri Cruise első szilárd székletének is szentelt egy kisebb bronzszobrot.

www.wmagazine.com, http://weheartangelina.com

Az Angelina Jolie-ról készülő szobrot a W magazinban tavaly novemberben megjelent szoptatós fotók inspirálták. A művet szeptember 11-én leplezik le Oklahoma City központjában, a Szoptatás Hete alkalmából. Nem ez lesz azonban az állandó helye, hiszen az eseményt követően áthozzák Európába, és egy londoni kiállításon lesz megtekinthető.

"Úgy hisszük, hogy ez a szobor szép üzenetet közvetít azzal, hogy népszerűsíti a nyilvános szoptatást. Az anyákat arra kell biztatni, hogy nyugodtan, bárhol táplálják a kisbabáikat" - nyilatkozta Sandy Wilson, az alkotás létrejöttét szponzoráló Phantom-Financial szervezet képviseletében.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés