free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes szandálban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, szandál, utcánláttuk 46 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon légies, nagyon laza – könnyű városjáró gönc a tartós párkapcsolat oldalán. Az egyszerű ingruhát egy elég markáns fekete derékövvel dobta fel kiszemeltünk, mindenféle egyéb flanc nélkül. De a feltűnő, ciánkék lapos talpú itt az igazi főszereplő, azt szúrja ki az ember már jó messziről – és bár van némi kontraszt a szerelés többi darabjával, ez csak az összkép előnyére válik. Nekünk jó példa arra, hogy egyetlen, jól megválasztott feltűnő elem bőven elég az üdvösséghez.A pink-fekete összhang dicséretes, érezni, hogy itt a domináns kőkeménység és a lolitás-diáklányos csáberő kontrasztjára lett kihegyezve az összeállítás. Ez idáig rendben, mondhatnánk: fiatalos, bár a túlzót helyénvalóbbnak érezzük. Megint egy picit sokat akartunk, és a féket nem sikerült időben behúzni: mély dekoltázs, szaggatott mini, feltűnő térdharisnya és nagyon trendi pink-pöttyös cipellő. A fele is elég lett volna, hogy ugyanazt kommunikáljuk a ruházattal, nem?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés