free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexinek lenni természetes

Borsa         Címkék: énekesnő, pussycatdolls, szépség, szex, test 6 hozzászólás

A Pussycat Dolls énekesnője szerint nem a kihívó ruhák és a cicoma tesznek szexivé. Szerinte ez inkább belülről jön, akár a humorérzék.

Nicole Scherzinger számára szexinek lenni természetes dolog. A Pussycat Dolls énekesnője úgy véli, hogy nem a kihívó öltözékek, hanem az önbizalma teszi annyira vonzóvá az ellenkező nem képviselőinek szemében. "Szexinek lenni egyfajta belülről jövő bizalom, ezért nem gondolom, hogy mindenáron fel kell cicomáznod magad ahhoz, hogy szexi legyél. Lehetsz természetesen szexi farmerban és pólóban vagy egy szoknyában. Olyan ez mint a humorérzék, vagy a belső fény" - magyarázta a popceleb.

www.iballer.com

A 31 éves Nicole jelenleg Lewis Hamilton Forma 1-es versenyzővel jár, ám ettől még a többi férfi reakcióitól sem zárkózik el: "A férfiaktól kapott figyelmet bóknak veszem." Az énekesnő bevallotta azt is, hogy a színpadon egészen más személyiség tör elő belőle, mint amilyen a magánéletben. "Olyanná válok mint egy vadállat vagy egy bestia. Nem tudom, hogy a reflektorfény, a rajongók vagy mindezek kombinációja hozza ezt elő belőlem."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés