free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A rövid nyak megnehezíti a ruhavásárlást

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, probléma, stylist, szakértő, tanács 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Daniella!

Az a problémám, hogy nemes egyszerűséggel rövid a nyakam, valószínűleg ez másnak nem jelent túl nagy gondot, de nekem megnehezíti a ruhavásárlást. Nem tudom, hogy mivel nyújthatnám meg a nyakamat, és milyen felsőrészeket nem szabad hordanom. Nagyon örülnék, ha segítenél, mert így sem vagyok túl magas, az előnytelen ruhák pedig még inkább összenyomnak.

Előre is köszönöm.

Aliz


Kedves Aliz,

a rövid nyakat néhány jól szabott felsőrésszel és kiegészítővel könnyen "meg lehet nyújtani". A nagyon zárt kerek nyakú felsőrészek és a hatalmas garbók nem igazán jöhetnek szóba, ugyanis ezek mind összenyomják a nyakat. Próbálkozz V-nyakú felsőrészekkel és szűkített ingekkel, arra viszont ügyelj, hogy legalább a felső három gomb ki legyen gombolva. Ingből próbálj meg olyan fazont választani, aminek "hegyes" a gallérja, a lekerekített fazon egyszerűen nem mutat jól. A zakókat pedig lehetőleg ne gombold be. Nyakláncból mindig olyat válassz, ami legalább a melled alá leér, ugyanis ez is nyújtja a nyakat, a sál is jó kiegészítő lehet, de csak abban az esetben, ha nem túl vastag. A legjobb megoldás az, hogy csak egyszer tekered a nyakad köré, és a két végét hagyod lelógni. Mivel nemsokára itt a kabátszezon, érdemes azon is átrágni magunkat: ebben az esetben egyetlen dolgot érdemes betartani, mégpedig azt, hogy kerülnöd kell a kétsoros gombolású és az orosz galléros fazonokat.

Remélem tudtam segíteni.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés