free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszított fazonú ingben

Borsa         Címkék: divat, igen, ing, nem, utcánláttuk 36 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Látványra kellemes, könnyű, ízléses gönc. A kék jól mutat a fekete körítéssel, a dekoltázs egy picit szabadon van hagyva, de tényleg csak annyira, hogy érezzük: még nyár van. Az összegész tényleg olyan, mint egy jóleső lélegzetvétel, de muszáj szót ejteni arról is, ami kicsit bántja a szemünk. Mi például valami merészebb övvel öleltük volna át a derekat, és a táskák színét is újragondoltuk volna indulás előtt. A karkötő viszont csillagos ötös.Kezdjük a dicsérő szóval: a hosszú ing önmagában pofás, a gallér, a kis buggyos ujj teljesen rendben van. De mit keres a csíkos alapon a rojtos-színes-mintás öv? Piacos és ócska lesz tőle az egész garnitúra, amit az óceánkék naci csak tovább ront, pedig a táska jó, a szandival se lenne bajunk, de így, egyben borzasztó. Hiába, hogy az alapdarabok külön-külön jók lennének, elsikkad az egész – ilyeneket ilyen jó csajok ne vétsenek már. Vérzik a szívünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés