free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Obama megadóztatná a plasztikai beavatkozásokat

Borsa         Címkék: adó, barackobama, botox, pénz, plasztika 4 hozzászólás

Obama elnök megadóztatná a plasztikai beavatkozásokat. A javaslat ellenzői szerint ezzel a középosztálybeliek helyzetét nehezítené, és diszkriminálná a nőket.

Barack Obama amerikai elnök 10 százalék adót készül kivetni a plasztikai beavatkozásokra, így többek között a botoxkezelésekre, mellnagyobbításokra, arcplasztikákra, ajakfeltöltésekre, illetve zsírleszívásokra, de nem érintené az egészségügyileg indokolt - például a masztektómia utáni helyreállító - műtéteket. Az amerikaiak tavaly 10,3 milliárd dollárt költöttek plasztikára, így ha az új adót valóban bevezetnék, abból jelentős összes folyna be. Ezt a bevételt pedig annak a közel 40 millió embernek az egészségügyi ellátására költenék, akiknek nincs magán-egészségbiztosításuk.

http://images.ocregister.com

A javaslat kritikusai szerint az adó diszkriminálná a nőket, hiszen ők végeztetik a plasztikai beavatkozások 86 százalékát. Más ellenzők szerint az adó tisztességtelen módon sújtaná a középosztálybeli pácienseket. "Jellemzően olyan nőket látok, akiknek gyerekeik vannak, és hasplasztikát vagy zsírleszívást végeztetnek - ezt "mama megújulásnak" nevezik. A szó szoros értelmében kuporgatnak, évekig spórolnak rá, és 40-50 éves korukig várnak, amikor akarnak adni maguknak egy ajándékot" - magyarázta Malcolm Roth, az Amerikai Plasztikai Sebészek Egyesületének alelnöke a Telegraph-nak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés