free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehérben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 28 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Szólnánk az úriembernek, ugyan emelje már fel a fejét, és húzza ki magát, mert ilyen csajt nem akaszt mindennap a szögről. Bitang jól áll a ruhája, a mell alatti feltűnő elem tényleg megbontja az amúgy egyszerű darabot, a lábbeliről meg ódákat tudnánk zengeni, annyira tökéletes ehhez az összeállításhoz. A sárga táska erős, harsány, és jól áll a gönchöz. Bátor csaj – naná, van mire.Mi ebből a klassz párosból a belső kolleginát pécéztük ki – egyszerűen sehogy sem állnak össze a szándékok. Jóindulattal eklektikusnak mondanánk az öltözéket, de ebben jelenleg semmi dicsérő nincs. A szürke tornacipőhöz és a városjáró bő nacihoz sehogy sem akar passzolni a míves felsőrész, a hanyagul megkötött bojtos sál végképp. A rózsaszín hajbavalót talán említeni sem kell. Feltűnőnek feltűnő, csak minek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés