free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Johansson megint Monroe lesz?

Borsa         Címkék: film, marilynmonroe, scarlettjohansson, szerep, színésznő 0 hozzászólás

Scarlett Johansson a D&G reklámfotói után valószínűleg a filmvásznon is magára öltheti Marilyn Monroe szerepét. Hacsak Kate Hudson ki nem üti a nyeregből.

Scarlett Johanssont néhány hónapja, a Dolce&Gabbana sminkkollekciójának reklámkampányában láthattuk már Marilyn Monroe-imitátorként, nemsokára pedig valószínűleg újból a díva szerepébe bújik, ezúttal azonban nem csupán egy fotózás erejéig. Jó eséllyel ugyanis ő alakítja majd Monroe-t Simon Curtis és David Parfitt "My Week With Marilyn" című filmjében.

A film sztorija Colin Clark - Laurence Olivier egyik alkalmazottjának - naplója alapján készül, aki 1957-ben A herceg és a kóristalány című film angliai forgatásán viselte gondját a filmcsillagnak. Clark írt például arról a kirándulásról, amikor a windsori kastélyban megmutatta Monroenak Erzsébet királynő privát lakosztályait, de szó esik egyéb "kulisszák mögötti" történetekről is. Clark 1958-ban kiadatta naplójának részleteit, ám a film alapjául szolgáló hétről szóló bejegyzései rejtve maradtak a nyilvánosság előtt, egészen 2002-ben bekövetkezett haláláig.  

http://entertainment.msn.co.nz

Monroe szerepére egyelőre elvileg esélyes még Kate Hudson, Amy Adams és Michelle Williams is, ám az amerikai lapok szinte már biztosra veszik, hogy végül Scarlett Johansson fogja eljátszani. Meglátjuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés