free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A pápa betör a lemezpiacra

Borsa         Címkék: album, lemez, pápa, szabadidő, zene 1 hozzászólás

Benedek pápa debütáló albuma még az idén a boltokba kerül. Kiadója a Geffen, amely egyebek mellett a Nirvana albumait is megjelentette.

XVI. Benedek pápának saját albuma lesz, melyen beszél, illetve egyházi énekeket, litániákat énekel a Római Filharmonikusok Kórusának kíséretével. Az egyházfő nem vonul stúdióba, a felvételeket a Vatikáni Rádió adásaiból válogatják össze. A pápa produkcióin felül kerül még a korongra néhány kortárs komolyzenei mű is, amelyeket a Londoni Filharmonikusok adnak elő. A lemezt a Geffen Records jelenteti meg, amely többek között a Nirvana és a Guns'n'Roses albumait is kiadta. "Örömünkre szolgál, hogy XVI. Benedek pápa méltányolta és áldását adta erre a projektre" - nyilatkozta Colin Barlow, a Geffen UK elnöke. "Megtisztelő, hogy partnerek lehetünk egy ilyen történelmi jelentőségű album létrehozásában."

http://catholicmanhood.files.wordpress.com

A lemezszerződés jelen állás szerint erre az egyetlen albumra szól. A bevételből a világ különféle tájain élő,  hátrányos helyzetű gyerekek zenei oktatását tervezik támogatni. A megjelenés időpontja november 30., tehát egyértelműen a karácsonyi szezont célozzák be.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés