free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: szemhéjpúder paletta, 7000 forint alatt

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, smink, szemhéjpúder, szépség 0 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal jó minőségű szemhéjpúder palettákat kerestünk.

Egy valamirevaló szemsmink elkészítéséhez a legritkább esetben elég egyféle színű szemhéjpúdert használni. A kettő - egy világosabb és egy sötétebb - általában a minimum, de ha valami igazán látványosat szeretnénk alkotni, és birtokában vagyunk a megfelelő gyakorlatnak, illetve érzéknek, akkor akár három vagy ennél több árnyalatot is használhatunk. Megtehetjük természetesen, hogy a különböző színeket egyesével, külön tégelyekben vásároljuk meg, ám a szemhéjpúder paletta több szempontból is előnyösebb megoldás. Egyrészt, mert az ezekben található színeket - természetesen itt a minőségi termékekről beszélünk - gyárilag úgy állítják össze, hogy azok passzoljanak egymáshoz, így az árnyalatok megválasztásában már kapásból nem nagyon hibázhatunk. Másrészt gazdaságosabb is, hiszen egy-egy színt - az esetek többségében - így olcsóbban kapunk meg, mintha azt szólóban vásárolnánk meg. Igaz persze, hogy a palettás kiszerelésbe színenként kisebb mennyiség kerül, ugyanakkor tapasztalataink szerint ez még rendszeres - nyilván nem "nagyipari", hanem személyes - használat mellett is hónapokig elegendő, a végtelenségig pedig úgysem érdemes tartogatni, hiszen a szépségápolási termékeknek is lejár a szavatossága. A szemhéjpúdereké egyébként általában 1 év.

Ezen a héten színvonalas, ár/érték arányban is megfelelő szemhéjpúder-palettákat kerestünk, 7000 forintos ár alatt.

A legegyszerűbbek a két színt tartalmazó paletták. A Max Factor Color Perfection kétágyas szemhéjpúdere kilencféle színpárosításban kapható. A klasszikus párosítások - így a világosszürke-fekete, illetve a drapp-barna - mellett további, főképp pasztell árnyalatok szerepelnek a kínálatban. Hétköznapi, nappali sminkek készítéséhez ideális.

www.maxfactor.hu, http://freshfragrancesandcosmetics.com

A Bourjois csinos Petit Guide de Style szettjeibe a cégtől megszokott strapabíró szemhéjpúderek kerültek, szintén egy sötét és egy világos árnyalatot tartalmazó leosztásban. Pasztelles, rózsás, illetve földszínű párosítások közül válogathatunk. A dobozkában applikátort, kistükröt és sminktanácsokat is találunk.  
Árak, lelőhelyek:
Max Factor Color Perfection: 2580 forint, DM
Bourjois Petit Guide de Style: 1990 forint, Douglas Parfüméria

A kettes kiszerelésnél optimálisabbak a négyszínű paletták. Olcsóbb, drogériákban is megtalálható kategóriában ezek közül a Maybelline Eye Studio Quad termékét érdemes megvenni. Hatféle kombinációban kapható, ebből kettő visszafogott, lájtos színeket, kettő füstös szemsmink készítéséhez alkalmas árnyalatokat, kettő pedig intenzívebb, merészebb árnyalatokat tartalmaz.

www.maybelline.hu, www.the-life-of-lisa.com

Az egyik legmeggyőzőbb minőségű szemhéjfestékeket a MAC gyártja, igaz, az árát is megkérik. Éppen ezért ebből a márkából különösképp megéri palettás összeállítást vásárolni, és ha már, akkor négyes palettát. A Mineralize Eye Shadow Quad esetében egyetlen tégelybe négy különféle színű festéket csomagoltak. Hatféle kombinációban kapható, a skála az egészen natúrszínű összeállításoktól a meglepő, akár popart sminkek készítéséhez is alkalmas variációkig terjed.
Árak, lelőhelyek:
Maybelline Eye Studio Quad: 2750 forint, DM
MAC Mineralize Eye Shadow Quad: 4700 forint, MAC üzletek

Akik úgy érzik, hogy nekik négy szín bizony nem elég, azok válasszák az IsaDora Eye Shadow Palette termékét, amelyben már öt egymáshoz illő szín található. Négyféle változatban kapható: csokiszínekkel, metálszínekkel, tavaszias pasztellekkel, illetve füstös árnyalatokkal.

www.parfumi-market.net, www.naimies.com

Akik viszont a sminkelés során festői ambícióikat is szeretik kiélni, azoknak a Ben Nye Fireworks Wheel palettát ajánljuk. A kiszerelés hatféle színű, zsír állagú festéket tartalmaz, melyekből ezen felül még további színeket is kikeverhetünk. Ez a fajta festék nem csupán szemhéjra, de akár szájra vagy épp arcra - pirosítóként - is használható.
Árak, lelőhelyek:
IsaDora Eye Shadow Palette: 6590 forint, Douglas Parfüméria
Ben Nye Fireworks Wheel: 5200 forint, SminkboltLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés