free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 extrém bevonulózene házasulandóknak

Borsa         Címkék: esküvő, film, kapcsolat, lista, zene 5 hozzászólás

Nem muszáj, hogy az esküvői bevonulózenénk az unásig ismert klasszikus legyen. Filmőrültek bátran dobják fel a személyiségükhöz illővel – mi ötöt ajánlunk.

A jó öreg Mendelssohn a pokolban minden bizonnyal kíméletlenül meglakol elkövetett gaztettéért, mert bár sok szép melódiát köszönhetünk a mesternek, odalent valószínűleg napi 24 órában olyan esküvőkön kell részt vennie, ahol az ő Nászindulójára vonulnak be a párok. Persze egy ideje már nem feltétlenül az övé a kötelező darab, de úgy érezzük, hogy a nagy pillanat aláfestésére általában használt zenék (például Vangelis, akinek a munkássága miatt szintén bérelt helye van az alvilágban) már jó alaposan megavasodtak. Filmőrült házasulandók számára készült listánk nem éppen szokványos esküvői zenéket tartalmaz. Minden megvan bennük, ami egy ilyen alkalomra kell, hiszen a tempójuk feszes, tehát jól lehet rájuk vonulni, és kellően ünnepélyesek is – persze ez attól függ, kinek mit is jelent az ünnep pontosan.


Superman

Kellően fejlett egóval rendelkező vőlegény és ezt a magabiztosságot készséggel alátámasztó asszonykája tökéletes választása a legszuperebb szuperhős filmzenéje.


A kívül hordott alsónadrágot persze hanyagolnánk az ünnepi szerelésből, inkább a kékre borotvált, szögletes állat és az öltönyből duzzadó bicepszet kell ilyenkor erőltetni, az ara pedig jobban teszi, ha nem kriptonitból készült gyűrűt húz kedvese ujjára.


Manamana - Muppet Show

Örök gyerekek, ha egymásra találnak, igazán mókás jeleneteket produkálhatnak egybekelésük alkalmával, és ezt aláfestendő bátran adják át a házasságkötő teremben a technikusnak a Muppet Show CD-jét.


Főként torzonborz neohippiknek állhat jól ez a szám, kivált, ha a vőlegény tanúja egy zöld béka, de az ifjú pár ne lepődjön meg, ha a páholyban a két öreg mindenre pikírt megjegyzéseket tesz majd.


Mátrix

Ha valaki a nagy napon úgy érzi – és miért ne érezné –, hogy ő a kiválasztott, ráadásul ő és jövendőbelije is készen áll arra, hogy komor arccal, lakkbőr domina-, illetve dominószerkóban álljon az oltár (na jó: az anyakönyvvezető) elé, akkor nem is lehet más a választás, mint a Mátrix zenéje.


Ha mindez stimmel, akkor a technós alap sem fogja túlságosan felborzolni a násznép kedélyét, esetleg csak abban találnak majd némi kivetnivalót, ha később a lagzin kiderül, hogy az asztalokon nincsen kanál.


A Karib-tenger kalózai

Vastag pénztárcájú romantikusok meg se álljanak a karibi térségig, hiszen a hófehér fövenyen, pálmafák alatt kimondani a boldogító igent akkor is felemelő érzés lehet, ha a leendő férj kicsit koszos, büdös és állandóan részeg. Végül is rengeteg aranya van, és egy tekintélyes méretű vitorlása is, az pedig, hogy messziről egy kicsit hasonlít Johnny Deppre, már csak hab a tortán.


Igaz, az ő oldaláról kissé fura alakok tarkítják a násznépet, de a fennkölt muzsika egészen biztosan segít majd feledhetetlenné tenni ezt a napot – legalább ezt, hiszen a többit úgyis ellopják a kalózok.


Indiana Jones

Kissé deresedő halántékú, de még mindig sármos és acélos izmú régészek, ha végre megtalálták életük legnagyobb kincsét, akkor ne habozzanak frigyre lépni a végzet templomában. Ehhez az alkalomhoz tökéletesen passzol az Indiana Jones témája.


A magasztos pillanatban könnyen elhomályosulhat a boldog ara ítélőképessége, pedig egyvalamire nem árt vigyázni már ilyenkor: a végén bizony kiderülhet, hogy az újdonsült férj mindig magával hordja az ostorát, és még bánni is tud vele.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés