free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A meleg filmrendező nőre vágyik

Borsa         Címkék: film, pedroalmodóvar, penélopecruz, rendező, színésznő 0 hozzászólás

Pedro Almodóvar ugyan nyíltan homoszexuális, ám bevallotta, hogy akad egy színésznő, aki még benne is felkeltette a szexuális vágyat. A múzsája lett.

A vállaltan homoszexuális Pedro Almodóvar egy nemrégiben tett nyilatkozatában elárulta, hogy Penélope Cruz szexuális vágyat ébresztett benne. "A színésznők közül, akikkel dolgoztam Penélope volt az egyedüli, aki vágyat ébresztett bennem a filmforgatás érzékiségén túl is." Almodovar azt vallja, hogy rendezőként azokkal a színésznőkkel, akikkel éppen dolgozik, sajátos, extrém érzelmi síkon kapcsolódik össze, amiben minden benne van a szexualitáson kívül. "Az igazság azonban az, hogy Penélopéval ez másképp volt. Ő valódi szexuális vágyat keltett."

www.chinadaily.com.cn

A rendező először 1997-ben, az Eleven hús című filmjében dolgozott együtt Cruzzal, majd azóta több alkotásában is szerepelt, legutóbb az idén bemutatott (a hazai mozikban szeptember 27-től látható) Megtört ölelések-ben. A színésznőt gyakran emlegetik Almodóvar múzsájaként, ezek szerint egyáltalán nem alaptalanul.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés