free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövid, nyári ruhában

Borsa         Címkék: divat, igen, nyár, ruha, utcánláttuk 15 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ha most építkezésen dolgozó, kanos munkásemberek lennénk, abba se hagynánk a füttyögést és az udvarlást. Hiába az egyszerűség és a könnyű homokszín, olyan vérbő és vonzó a látvány, hogy nézni is öröm. Kiszemeltünk nem bonyolította túl a dolgot: nincsenek látványos kiegészítők, semmi mutatós ékszer vagy ilyesmi – amit jól tett, mert a szandál bőven elég feltűnő ahhoz, hogy a ruha mellett főszerepeljen. Szerettük, na.A fényes, élénklila gönc nagyon nem lopta magát a szívünkbe – valahogy önmagában túlzó, és inkább a giccsességet juttatja eszünkbe. Attól még más szeretheti, ez rendben is volna. De a halványkék bizsurengeteg: a nyakban, a csuklón és a füleken már igazán kár volt, a kikéredzkedő, világos melltartópántról pedig inkább említést sem teszünk, és befogjuk a szemünket. Nem tudjuk, milyen alkalom szülte a választást, de talán mindegy is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés