free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Uma Thurman a gyermekkatonaság ellen

Borsa         Címkék: apáca, film, gyermekkatonák, színésznő, umathurman 0 hozzászólás

Uma Thurman jövőre egy gyermekkatonákat mentő apácát alakít majd egy független filmben. Úgy véli, ezt a filmet muszáj megcsinálni.

Uma Thurman leszerződött egy független filmre, amely a gyermekkatonaság szörnyűségeire hívja fel a figyelmet. A Girl Soldier című film Kathy Cook Stolen Angels című könyvéből készül, amely azt a valós eseményeken alapuló történetet írja le, amikor 1996-ban Ugandában iskoláslányokat raboltak el, akiket aztán arra kényszerítettek, hogy katonaként és szexrabszolgaként szolgáljanak. Thurman a filmben az iskolában tanító apácát, Caroline nővért alakítja, aki szembeszállva a fegyveresekkel 110 kislányt szabadított ki, majd az ezt követő években aktívan küzdött további gyermekkatonák megmentéséért.

www.harlekin-artworks.de

"Ezt a filmet egyszerűen muszáj megcsinálni" - nyilatkozta Thurman a Variety magazinnak. "Napjainkban a nyugati média gyakorlatilag észre sem veszi a gyermekkatonák akadálytalan kizsákmányolását." A filmet a Caspian Pictures gyártja majd, amelyet eladható, ám társadalmilag tudatos filmek készítésének céljából alapítottak. A forgatás 2010-ben lesz, a bemutató időpontját egyelőre nem tűzték ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés