free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk a Szigeten rövid szoknyában

Borsa         Címkék: divat, fesztivál, igen, ízlés, sziget 31 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Szerintünk ennél sokkal több cucc nem is nagyon kell a fesztiválos terepre, de az, hogy ezt a minimált is sikerült ilyen jó ízléssel összeválogatni, több mint dicséretes. Nagyon csíptük ezt a pöttyös kis ruhát a fehér vászontáskával, a szalmakalap meg nyilván jó szolgálatot tett a melegebb napokon, a fekete pacsker pedig tökéletesen passzol a garnitúrához. Ideális szerelés: laza, szabadságszagú és harmonikus.A fölső-táska-napszemüveg trió oké, azzal gondunk nincs, odafent rendben is lennénk. Az "alsónézet" viszont merő hanyagság, és azért tesszük szóvá, mert szerintünk nem erőn felüli áldozat, hogy az ember még a fesztivál porában is némi igényességről tegyen tanúbizonyságot. Ezt a szoknyát például nem nagyon tudjuk hova tenni, szimplán ronda, de a rózsaszín-zöld strandpapucsot biztosan nem ártott volna valami színben inkább oda illőre cserélni. Ennyi, nem több. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés