free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Robbie Williams visszatér

Borsa         Címkék: koncert, lemez, michaeljackson, robbiewilliams, zene 0 hozzászólás

Robbie Williams még ebben az évben új albummal jelentkezik. Egyik új dalával Michael Jackson előtt tiszteleg, és kicsit helyette is visszatér.

Robbie Williams megint összeszedte magát, és - három év kihagyás után - nemsokára visszatér a reflektorfénybe. Kiadója bejelentette, hogy vadiúj kislemeze, a Bodies október 12-én jelenik meg, majd november 30-án követi a Reality Killed The Video Star című nagylemez is. "Az albumom gyilkos lesz. Rajta lesz a 'régi Robbie', az 'új Robbie' és egy olyan Robbie, akivel még senki sem találkozott" - nyilatkozta Williams a Daily Mirrornak. Az énekes bevallotta azt is, hogy a lemez megalkotásakor nehezen ment neki a szövegírás, ezért ehhez segítséget vett igénybe a profi dalszövegíró, Don Black személyében, aki nem mellesleg olyan slágereket jegyez, mint a Tomorrow Never Dies, a The World Is Not Enough vagy a Diamonds Are Forever című James Bond-betétdalok. "Amikor azt mondom én, azt jelenti én és Don Black" - jegyezte meg Robbie.

http://robbiew.eu

Az albumra felkerült egy olyan dal is, amellyel a popsztár a néhai Michael Jackson emléke előtt tiszteleg. Ez a dal egyébként eredetileg is rajta lett volna a lemezen, csak épp más szöveggel. "Michael Jackson meghalt. Ez nagyon szomorú. Az új dalok szövegei közül egyik sem illett rá, ezért amikor eltávozott, rá gondolva írtam át az egyiket." Nem csupán ez a szám jelenti majd az átfedést közte és a halott popkirály között, hiszen jövő év elején, huszonhárom alkalommal Williams koncertezik majd a londoni O2 Arénában azokban az időpontokban, amikor Jacko lépett volna fel ugyanott.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés