free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2009-ben divat terhesnek lenni

Borsa         Címkék: család, divat, karolinakurkova, szupermodell, terhesség 4 hozzászólás

Több világhírű szupermodell is várandós ezekben a hónapokban. Egyikük, Karolina Kurkova szerint ez azért van, mert terhesnek lenni a legújabb divat.

Karolina Kurkova szerint a kismama pocak jelenleg a legdivatosabb "kiegészítő". A 25 éves szupermodell, aki első gyermekét várja vőlegényétől, Archie Druryrától, azon viccelődött, hogy számos kolléganőjéhez hasonlóan, akik szintén ezekben a hónapokban várandósak - így például Adriana Lima, Heidi Klum vagy Gisele Bundchen -, ő is csak a legújabb trendet követi. "Tudod, valószínűleg terhesnek lenni a legújabb divat. Már nem elég, ha kígyóbőr Chanel táskát hordasz. Terhesnek kell lenned" - nyilatkozta egy amerikai tévéshowban.
 
www.wallpaperez.info

Karolina humoránál volt akkor is, amikor a gyermekének szánt névről kérdezték: "Van néhány név, ami tetszik. De titokban tartom. Nem akarom, hogy Adriana, Heidi vagy Gisele ellopja a babám nevét." A modell egyébként meg van győződve arról, hogy születendő kisfia tulajdonképpen már meg is választotta a nevét: "Van egy név, amit a babám igazán szeret. Ez vicces, hiszen úgy tűnik, ő már eldöntötte, mi legyen a neve. Nem akarom kimondani, de már tudja a nevét, ugyanis visszajelez, ha azon a néven szólítom" - magyarázta.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés