free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szettek tízezerből, állásinterjúra

Borsa         Címkék: állásinterjú, divat, munka, pénz, ruha 28 hozzászólás

Nem kell feleslegesen vagyonokat költeni egy állásinterjús szettre, Borsastylist megmutatja, mit lehet kihozni tízezer forintból. Költséghatékony összeállítások.

Az állásinterjúhoz megfelelő szett kiválasztása mindig rázós ügy, az ember lánya nem akar sem túl sablonos lenni, sem pedig túl kihívó. Ráadásul az sem jó, ha a kiválasztott szettben megállás nélkül feszeng az ember. Borsastylist most összeállított néhány abszolút vállalható szettet, amelyekben az a közös pont, hogy mindegyik összeállítás 10 000 forint alatt beszerezhető. Jöjjenek most a szettek állásinterjúra, költséghatékony tálalásban.

Nadrágban

A cicanadrág ugyan nem állásinterjú kompatibilis, de szűk szárú nadrágokkal nyugodtan lehet próbálkozni. A lényeg, hogy első ránézésre senki se gondolja azt rólunk, hogy az edzőteremből szaladtunk át, a meghallgatásra. Az ilyen szűkebb nadrágok mellé mehetnek a magas és a lapos sarkú cipők egyaránt, attól függően, hogy ki mit részesít előnyben. Ebben az esetben az sem baj, ha a nadrág bokavillantós, a nagyon szűk nadrágoknál ez abszolút megbocsátható, sőt egyes fazonoknál kimondottan jól mutat, ha kivillan a boka.

Nadrágos szett

Nadrág – Zara - 1990 Ft
Ing – Ruha-tár (Október 6. utca) – 2600 Ft
Nyaklánc – Springfield – 1390 Ft


Nézegess állásinterjús szetteket!

A felsőrésznek ebben az esetben mindenképpen inget vagy blúzt érdemes választani, ugyanis egy lazább felsőrésszel az egész szettnek túlságosan sportos hatása lesz, ami az állásinterjúk nagy részéhez egyáltalán nem illik. Kiegészítő gyanánt a legjobb, ha nem esünk túlzásokba, de azért mégis mutatós darabokat választunk. A hosszú nyaklánc különösen alacsony termet mellett működik hibátlanul, ugyanis optikailag megnyújtja a felsőtestet, ami ebben az esetben kimondottan jól jön.

Rózsaszínben

Bár kőbe vésett szabályok már nincsenek az állásinterjúkhoz, de azért annyit mégis érdemes megjegyezni, hogy a nagyon harsány színek kerülendőek, nem az a jó taktika, ha arra törekszünk, hogy a pink zakós csajként könyveljenek el minket. Ezzel szemben az sem jó, ha a ruhánk túl semmitmondó, mert bárki bármit is mond, a külső igenis fontos, főleg az első benyomáskor, nincs mit szépíteni, meg kell találni a sokat emlegetett arany középutat.

Rózsaszín szett

Szoknya – Ruha-tár (Október 6. utca) – 2500 Ft
Felsőrész – Ruha-tár (Október 6. utca) – 1700 Ft
Karkötők – New Yorker – 790 Ft, 890 FtEz a rózsaszín szoknya tökéletese példa erre, kellően feltűnő ahhoz, hogy a szettünk egyedi legyen, mégsem annyira harsány, ami már esetleg nem fér bele. Mivel a szoknya színe önmagában is elég feltűnő, így kár lenne elrontani az összképet egy hasonlóan hangsúlyos felsőrésszel, egy egyszerű fekete felső tökéletesen megteszi, főleg, hogy a szoknya masnija is fekete. A lazacszínű cipő ugyan tökéletes társa a szoknyának, de akkor sincs gond, ha a hagyományos fekete cipő mellett döntünk, sőt a magas sarkú sem kötelező.

Kis fekete szoknya

A magasított derekú szoknyák még a mostani szezonban is divatban maradnak, ezért aztán a hagyományos ceruzaszoknyákat be lehet cserélni ilyen fazonra, a vékony derék azonban szinte alapkövetelmény mellé. Felsőrész gyanánt, kötetlenebb interjúra egy elegánsabb pamutpóló is megteszi, nem kell mindenáron ragaszkodni a hagyományos szabású ingekhez.

Fekete szoknyás szett

Szoknya – Ruha-tár (Nádor tér) – 2100 Ft
Felsőrész – Ruha-tár (Nádor tér) – 1990 Ft
Cipő – Zara – 3990 FtCipőnek a legjobb, ha lapos sarkút választunk, ugyanis egy tűsarkúval inkább egy dominára hasonlítanánk, mintsem lelkes munkavállalóra, néhány centis sarok még elmegy, de semmiképpen se legyen hat centinél magasabb a sarok. Amennyiben ezüst színű cipőt választunk, ügyeljünk rá, hogy a többi kiegészítő is ezüst legyen, vagy ha ez nem megoldható, akkor ne vegyünk fel kiegészítőt.

A klasszikus kombináció

Vannak olyan fazonok, amelyekkel szinte lehetetlen hibát véteni, az egy gombos, szűkített zakó és az A-vonalú szoknya ezek közé tartozik, így aztán kettejük kombinációjával is nagyon nehéz melléfogni. Ez a két ruhadarab testalkattól függetlenül mindenkinek jól áll, és kellően elegáns ahhoz, hogy jó benyomást keltsünk.

Zakós szett

Zakó – Ruha-tár (Nádor tér) – 3500 Ft
Felsőrész – Ruha-tár (Nádor tér) – 1850 Ft
Szoknya – Ruha-tár (Nádor tér) – 1800 Ft
Cipő – F&F – 1900 FtVastagabb boka és 150 centis testmagasság mellé viszont mindenképpen érdemes magas sarkút húzni a szett mellé, különben a szoknya kimondottan előnytelen lesz. A kiegészítőket egyáltalán nem érdemes túlkomplikálni, ugyanis az önmagában is kellően harsány zakó eléggé feltűnő ahhoz, hogy ne kelljen hatalmas kiegészítőkkel feldobni az összeállítást.

Sportosan

A safari stílus a sportosabb vonalat képviseli, ezért csak akkor válik be állásinterjús viseletként, ha a kiszemelt munkahelyen nincsen szigorú dresscode, ha ennek a kitételnek megfelel az állásinterjú helyszíne, akkor nem lehet baj ebből a sportosan elegáns ruhából.

Szafari ruhás szett

Ruha – Ruha-tár (Október 6. utca) – 2500 Ft
Sál – Aura – 1000 Ft
Cipő – Deichmann – 2950 FtArra érdemes figyelni, hogy amennyiben a legalsó gomb begombolása után is túl sokat enged láttatni a ruha a combokból, akkor jobb lesz egy biztostűvel megtűzni, persze szigorúan csak úgy, hogy ne látszódjon. A kiegészítőket csakúgy, mint a többi szettnél, itt sem kell túlzásba vinni, egy tónusában hasonló sál bőven elég az egyedi megjelenéshez, de egy hosszú fa nyaklánccal is jól működik a ruha.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés