free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legkülönlegesebb címlap

Borsa         Címkék: címlap, fotó, lista, magazin, öt 1 hozzászólás

Egy meghökkentő vagy különleges címlap garantálja, hogy az adott magazin jó eladási adatokkal zárja a hónapot. Mi most kiválasztottuk az 5 legkülönlegesebbet.

Azt, hogy egy magazin adott száma mennyire lesz eladható sokban függ a címlapjától, egy jól kitalált esetleg meghökkentő fotó garantálja a jó eladási adatokat. Most olyan híres címlapok közül válogattunk, amelyek mindegyike mély nyomott hagyott a lapkiadás történetében.


http://belowthebeltway.comBritney Spears - Harpers Bazaar

A terhesen fotózkodás divatja ugyan teljes mértékben Demi Moore-hoz köthető, de azért akadtak olyan követők, akik szintén kellően nagy botrányt kavartak a képeikkel. Az addig szűzies életet élő és szégyenlős Britney Spears nemcsak a terhességével, hanem a meztelenkedésével is sokkolta az olvasókat.

http://digitalrhetor.files.wordpress.comDemi Moore - Vanity Fair

A Vanity Fair és a Vogue közötti állandó versenyben a lapok minden lehetséges eszközt bevetnek, Demi Moore és az ő meztelen, ráadásul állapotos képe igazi aduász volt a Vanity Fair kezében. Nem csoda, hogy azóta számos híresség fotóztatta magát hasonló pózban. Egy valami azonban biztos, az eredetit nehéz lesz felülmúlni.

http://thestartingfive.netJohn Lennon - Rolling Stone

A fotót Annie Lebovitz készítette a Rolling Stone magazin számára, a kép egyrészt azért lett híres, mert a zenész anyaszült meztelenül pózol a felesége mellett, másrészt azért is, mert a fotó 1980. december 8-án készült, azon a napon amikor John Lennont lelőtték. A fotózás után nem sokkal a zenész elhagyta a Dakota-házat és eldördült a gyilkos lövés.
www.wwd.comMonica Bellucci - Elle

A nemrégiben megjelent címlap azért volt emlékezetes húzás a magazin részéről, mert ez volt az első olyan lapszám, ahol a készítők be merték vállalni, hogy valaki teljesen smink nélkül pózoljon. Arról ugyan nem tudtak minket meggyőzni, hogy a képszerkesztők áldásos munkája nem tett hozzá a képhez, de a kezdeményezés mindemellett dicséretes.
http://pixhost.wsZalatnay Sarolta - Playboy

A botrányairól híres énekesnő nemcsak az egyik legidősebb nyuszilány, de az ő nevéhez köthető minden idők legmagasabb eladási adatokkal büszkélkedő lapszáma is. Bárki bármit is mond, azért le a kalappal az énekesnő előtt, amiért bevállalta a fotózást, bár valószínűleg a sokszámjegyű összeg is kellően inspirálóan hatott.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés