free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: egy rétegben fedő körömlakk

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, körömlakk, manikűr, szépség 2 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal egy rétegben fedő körömlakkokat kerestünk.

A körömlakk azok közé a szépségápolási termékek közé tartozik, melyekről csupán a  márkanév, illetve az ár alapján nem következtethetünk egyértelműen arra, hogy az hogyan állja meg a helyét a gyakorlati használat során. Ami a körömlakk esetében elsődlegesen fontos, hogy az minél strapabíróbb legyen. Emellett kategorikusan előnyös tulajdonsága, ha elég egy rétegben felkennünk, és már úgy is tisztességesen fed, hiszen ez lerövidíti a festés, illetve a száradás időtartamát. Eheti Cucckeresőnkben ezt a szempontot állítottuk középpontba: olyan körömlakkokat kerestünk, amelyek egy rétegben is vállalhatóan fednek. (Itt jegyezzük meg, hogy ezek alá a színes lakkok alá is ajánlott színtelen alapozó réteget felvinni, elkerülendő a körmeitek elszíneződését, hiszen az nem a  felvitt rétegek számától függ.)

Az Astor szépségápolási termékeitől nem vagyunk épp a végletekig elragadtatva, viszont a márka körömlakkjai meglepően jók. Épp ezért az olcsóbb és bármely drogériában elérhető lakkok közül az Astor Lycrá-t merjük ajánlani. A termék azon túl, hogy klasszul fed egy rétegben, napokig épségben a körmökön marad. Színtelen változata remekül szuperál mint alapozólakk.

http://estaticos01.telva.com, www.polyvore.com

Az amerikai OPI cég körömlakkjait a világ legjobbjai között tartják számon, nem véletlen, hogy rengeteg profi manikűrös, pedikűrös a legszívesebben - esetleg csak és kizárólag - ezt a márkát használja. Amennyire meggyőző a minősége, annyira nem drága, egyedüli hátránya, hogy kissé macerás beszerezni, ugyanis hazánkban drogériák, parfümériák nem árusítják, csak egyes szakboltokban, illetve webáruházakban lehet hozzájutni. A termékből párhuzamosan több kollekció fut, nálunk aktuálisan a rózsaszínes-bordós-lilás árnyalatokat felvonultató Colorcopia kollekció vezet, de választhattok tulajdonképpen bármelyikből, ugyanis a minőség egységes. A lakk állaga nagyszerűen eltalált, kifejezetten könnyű felvinni, és ami a lényeg: egy rétegben is hatásos és strapabíró.
Árak, lelőhelyek:
Astor Lycra: 1099 forint, DM
OPI Colorcopia: 1459 forint, NailShop   

Aki a lehető leggyorsabban szeret túlesni a körömfestésen, annak a Bourjois 1 Seconde lakkja lesz jó barátja. Az ecset annyira szerencsés kialakítású, hogy azzal még a gyakorlatlanabbak/ügyetlenebbek is képesek kivitelezni az üdvös, három ecsetvonásos (egy vonás középre, majd egy-egy oldalra) lakkozási technikát, a festékből egy réteg elégnek bizonyul és - ha nem is egy perc alatt -, de négy-öt percen belül teljesen száraz. Körülbelül három-négy nap után kezdi megadni magát.

http://beaut.ie, www.truly.co.nz

A L'Oreal Resist&Shine szintén tisztességesen fed egy rétegben. Egy ötnapos munkahetet - normál strapának kitéve - becsülettel kibír a körmeinken. Legjobb tulajdonsága pedig kétségkívül karakteres és tartós fénye. Hátránya, hogy az ecsete túl széles és merev, ami eléggé megnehezíti a felvitelt, így némi ráérzést igényel, hogy milyen mennyiségű lakkot kenjünk fel egy-egy vonással.
Árak, lelőhelyek:
Bourjois 1 Seconde: 1650 forint, Douglas Parfüméria  
L'Oreal Resist&Shine: 1999 forint, DM

Nyomatékosan óvnánk mindenkit attól, hogy csupán azért megvegyen egy körömlakkot, mert az drága és márkás, ez ugyanis semmire sem biztosíték. A felső kategóriás lakkok közül is bizony meg kell válogatni mire adunk ki - nem is kevés - pénzt. Ebben a kategóriában nem fog csalódást okozni a Clarins Nail Colour. Különösen strapabíró körömlakkról van szó, amelyből nem csupán, hogy elegendő az egy réteg, de nem is nagyon szabad többet felkenni, hiszen egy rétegben érvénysülnek legszebben a színei.

www.perfumezilla.com, www.splendicity.com

Szintén nem pénzkidobás a Chanel Le Vernis körömlakkja, amely minden szempontból elegáns termék. A finom kis ecsettel már felkenni is egészen kellemes elfoglaltság, egy rétegben meggyőzően fed, nagyon hamar szárad, és öt-hat napig mind felületének épségét, mind pedig fényét korrektül tartja.
Árak, lelőhelyek:
Clarins Nail Colour: 5200 forint, Douglas Parfüméria
Chanel Le Vernis: 5600 forint, Douglas ParfümériaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés