free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dubaiban nem lesz szex

Borsa         Címkék: dubai, film, muszlim, sorozat, szex 4 hozzászólás

Helyi hatóságok megtiltották, hogy a Szex és New York következő részét Dubaiban forgassák. A hivatalnokoknak nem tetszett a forgatókönyv.

A második Szex és New York film producerei úgy tervezték, hogy néhány jelenetet Dubaiban forgatnak majd. Ebből azonban nem lesz semmi, ugyanis nem adott nekik forgatási engedélyt a konzervatív Egyesült Arab Emirátusok. A filmkészítőknek előzetesen be kellett nyújtaniuk a forgatókönyvet a helyi kormányzati hivatalnak, hogy ott ellenőrizhessék annak tartalmát. A muszlim hivatalnokoknak azonban nem tetszett az anyag, állítólag már azt is kifogásolták, hogy a címben szerepel a "szex" szó, így végül megtagadták az engedélyt. A készítők így most kénytelenek lesznek új helyszín után nézni, ami jelentősen hátráltatja a film forgatási munkálatait, így elképzelhető az is, hogy emiatt csúszni fog a jövő nyárra tervezett premier.

www.teamsugar.com

A Szex és New York sorozatot egyébként az Egyesült Arab Emirátusokban is vetítették, ám tavaly a mozifilmet már nem mutathatták be az ottani mozik, azt ugyanis az illetékes hatóságok betiltották.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés