free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eladná az özvegyeket a nepáli kormány

Borsa         Címkék: család, kapcsolat, nepál, özvegy, pénz 0 hozzászólás

Nepálban a kormány fizetne a férfiaknak, akik feleségül vesznek egy özvegyet. Ezzel állítólag csak segíteni akarnak az özvegyeken, ők azonban nem kérnek belőle.

A nepáli kormány azt tervezi, hogy közelítőleg 123 000 forintnak megfelelő összeget fizet azoknak a férfiaknak, akik feleségül vesznek egy özvegyasszonyt. A javaslat annyira feldühítette az özvegyeket, hogy a Miniszterelnöki Hivatal előtt tüntettek ellene. "Nem adhatod el az édesanyádat!", "Nem akarunk kormányzati hozományt!" - ilyen és ehhez hasonló szlogeneket skandáltak egészen addig, míg a rohamrendőrség le nem állította őket.

www.shastafilmfest.com

"Ha ez nem lesz elég, az egész országból összehívjuk az özvegyeket, és még több tiltakozást fogunk szervezni" - nyilatkozta Durga Neupane, a tüntetés egyik szervezője. A kormány azt állítja, hogy csupán csak segíteni akarnak azoknak az özvegyeknek, akiknek a hindu többségű társadalomban szociális és kulturális nehézségekkel kell szembenézniük. Neupane szerint azonban ha az intézkedést elfogadják, a férfiak a pénzért fognak házasodni, majd előbb-utóbb elhagyják új feleségüket. Az aktivista szerint inkább arra lenne szükség, hogy az özvegyeknek oktatást, jobb egészségügyi ellátást és munkát biztosítson az állam.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés