free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eladná az özvegyeket a nepáli kormány

Borsa         Címkék: család, kapcsolat, nepál, özvegy, pénz 0 hozzászólás

Nepálban a kormány fizetne a férfiaknak, akik feleségül vesznek egy özvegyet. Ezzel állítólag csak segíteni akarnak az özvegyeken, ők azonban nem kérnek belőle.

A nepáli kormány azt tervezi, hogy közelítőleg 123 000 forintnak megfelelő összeget fizet azoknak a férfiaknak, akik feleségül vesznek egy özvegyasszonyt. A javaslat annyira feldühítette az özvegyeket, hogy a Miniszterelnöki Hivatal előtt tüntettek ellene. "Nem adhatod el az édesanyádat!", "Nem akarunk kormányzati hozományt!" - ilyen és ehhez hasonló szlogeneket skandáltak egészen addig, míg a rohamrendőrség le nem állította őket.

www.shastafilmfest.com

"Ha ez nem lesz elég, az egész országból összehívjuk az özvegyeket, és még több tiltakozást fogunk szervezni" - nyilatkozta Durga Neupane, a tüntetés egyik szervezője. A kormány azt állítja, hogy csupán csak segíteni akarnak azoknak az özvegyeknek, akiknek a hindu többségű társadalomban szociális és kulturális nehézségekkel kell szembenézniük. Neupane szerint azonban ha az intézkedést elfogadják, a férfiak a pénzért fognak házasodni, majd előbb-utóbb elhagyják új feleségüket. Az aktivista szerint inkább arra lenne szükség, hogy az özvegyeknek oktatást, jobb egészségügyi ellátást és munkát biztosítson az állam.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés