free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszú ruhában a Szigeten

Borsa         Címkék: divat, fesztivál, igen, ruha, sziget 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Mondta valaki, hogy csak rongyos szárú gatyában meg tornacipőben lehet szigetelni? Ugyan már! Egy kis laza, csajos lengeség bőven belefér – komfort és esztétika kéz a kézben. Ha már ez a szezon amúgy is a maxiruháknak, a kényelmes nőiességnek kedvez, a színek, a vállak és a dekoltázsok idejét írjuk, az össznépi rengetegben is megfér ebből némi ízelítő. Szerettük ezt a csajt, van benne egy nagy adag természetes lendület.Jó ez a gúnya, szép is, dög is van benne, sőt nem is áll rosszul – merész és vampos, amiért egyébként nem dödögnénk. Most sem tesszük, de azért halkan megjegyezzük, hogy ez az összeállítás nekünk – hogy is mondjuk – kicsit túl alkalmi egy ilyen közegbe. Ilyen vagy valami hasonló fazonból egy sokkal természetesebb, könnyedebb darabban is lehetne szelni a Hajógyári sáros földútjait. Jó, a Magic Mirrorban azért simán lehet vadítani ilyen külsővel, ezt aláírjuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés