free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövidnadrágban a Szigeten

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, rövidnadrág, sziget 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Simán valami amerikai rocksztár milliomos lánykája jut az eszünkbe, és hiába tűnik extrémnek a piros csizma, széttárjuk a kezünk, és sóhajtunk egyet: rohadt jól áll. Igazi nagymenő, vastag övvel, mellénykével, napszemüveggel – persze tegyük is hozzá gyorsan, ritka keveseknek sikerül ezt a szándékot érvényesíteni is, de kiszemeltünk előtt kalapot emelünk. Épp annyira vad és flegma ez a külső, hogy érdemes legyen egy pillanatra utánafordulni.Rendben, világos, hogy a fesztivál felpuhítja némileg az öltözködési szabályokat, és bőven beleférnek olyan túlzások is abba a néhány napba, amelyek az utcán a háta közepére se hiányozna az embernek. Na de ez egy picit sok. Pontosabban: pont nem olyan vad és bohém lett az összeállítás, amilyennek szánták, hanem diszharmonikus és fullasztó. Sok a szín, sok a réteg, és az istennek se bírnak megbékélni egymással. Ez most nem jött össze – annyi baj legyen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés