free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Meryl Streep édesanyja előtt tiszteleg

Borsa         Címkék: család, film, kapcsolat, merylstreep, színésznő 0 hozzászólás

Meryl Streep legújabb filmjében Julia Child tévészakácsnőt alakítja, aki bár valós személy volt, mégsem teljesen róla mintázta a figurát. Hanem az édesanyjáról.

Meryl Streep legújabb filmjével 2001-ben elhunyt édesanyja emléke előtt rója le tiszteletét. A színésznő, az Egyesült Államokban augusztus 7-én bemutatott Julia&Julia (Két nő, egy recept) című film főhősnőjét, Julia Child-ot alakítja. Child a tengerentúlon ismert tévészakácsnő és szakácskönyvszerző volt, aki megismertette az amerikaiakkal a francia konyhát. Streep a szerepre készülve azonban nem csupán a róla készült felvételeket tanulmányozta, hanem igyekezett felidézni édesanyja, Mary W. Streep emlékét is, s mindezek együtteséből építette fel az ikonikus szakácsnő figuráját.

www.aceshowbiz.com

"Julia Child idealizált változatát formáltam meg, s emellett az édesanyám idealizált változatát is, aki hasonlóan fűszerezte az életet, és tagadhatatlan érzéke volt az élet élvezetéhez" - magyarázta Streep. "Minden szoba, ahová besétált, valahogy fényesebb lett. Úgy értem, benne igazán volt valami. Ez az én szerény tiszteletadásom a szelleme előtt." Aki kíváncsi a filmre, a hazai mozikban várhatóan október 15-től tekintheti meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés