free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Milla Jovovich késfétise

Borsa         Címkék: fétis, film, játék, kés, millajovovich 0 hozzászólás

Milla Jovovich kislánykorában jobban szerette a nindzsákat, mint a babákat. Vonzalma felnőttkorára is elkísérte, és sajátos gyűjtőszenvedélyben öltött testet.

Milla Jovovich odavan a késekért. A modellből lett színésznő saját bevallása szerint már gyerekként sem a kislányos játékokhoz vonzódott, sokkal inkább a harcosokhoz és a játékfegyverekhez, s ez a szenvedélye felnőttkorára is megmaradt, sőt, mondhatni kiteljesedett. Évek óta gyűjti ugyanis a veszélyesebbnél veszélyesebb késeket, kardokat és hasonló fegyvereket, s ezekkel dekorálja az otthonát.

www.kotaku.com.au

"Rengeteg fegyverem van. Ez persze nem azt jelenti, hogy ülök otthon és késeket pörgetek, de azért mindig is szerettem kezelni a fegyvereket. Gyerekként is a nindzsákat kedveltem, nem pedig a babákat. Van néhány kukrim is. Ezek egykezes kések, hasonlók a macsétákhoz, nagyon gonosz eszközök, hajlított pengével. Azért szeretem őket, mert sokoldalúak. Belevághatod egy állat húsába, uborkát szeletelhetsz velük, vagy zombikat ölhetsz - mindezt egy nap alatt" - fejtette ki Jovovich.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés