free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk a Szigeten sárgában

Borsa         Címkék: divat, fesztivál, igen, ízlés, sziget 27 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem szerény válogatás, ellenkezőleg: túlzó, feltűnő és minden darabja fesztiválra kívánkozik. Széles lazaság, bő holmik jellemzik a szettet, de ha megfigyeljük, tökéletes a kompozíció. A barna táska-öv-nyakék mellé kiválóan passzol a hasonló színű papucs, és szépen körbeölelik azt a harsánysárga rokolyát, amit alanyunk választott. Nyilván munkahelyre már kínosan sok lenne mindez, a fesztiváli miliőben azonban üdítő látvány.Nekünk nem volt a szívünk csücske ez a lenge ruhácska, de a mi ízlésünk nem szentírás, ezzel még lehet vitatkozni. A barna szíjra ráhúzott fekete övtáska azonban sehogy sem harmonizál a ruhával, és hiába praktikus, mit szépítsük: ronda. A legkevésbé azonban a lábbeli tetszik, pontosabban nem az alkathoz megfelelő és a ruhához passzoló darabba sikerült bújni aznap, ami nyilván nem tragédia, de sokat ront az összképen. Ez van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés