free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Minden, amit a platformcipőkről tudni kell

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, platformcipő, probléma, stylist, szakértő 5 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Szia!

Én nem is igazából egy problémával fordulok hozzád, csak arra lennék kíváncsi, hogy a mostanában divatos, általad is sokat említett platformcipőkről mit kell tudni. Nem tudom, hogy milyen ruhák mellé és milyen harisnyával lehet hordani őket, és az is kérdés, hogy például vastag bokához, amilyen nekem is van, fel lehet-e venni. Szóval én igazából egy platformcipős tedd-ne teddre vágyom, annak érdekében, hogy ne nézzek ki úgy idén, mint egy bazári majom.

Kösz, Helga


Kedves Helga!

A platformcipők szezonról szezonra egyre közkedveltebbek lesznek, és a nagy külföldi divatházaknak eszük ágában sincs áttérni egy másik fazonra, ezért, aki akar az idén ősszel, az bevásárolhat belőlük bátran, ráadásul most már az olcsóbb boltokban is lehet kapni szép és jó minőségű darabokat. Arra mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy olyan fazont válassz, amiben könnyen tudsz menni, ugyanis ezeknél a cipőknél gyakran előfordul, hogy túlságosan magas sarokkal turbózzák fel, ami kétség kívül jól mutat, de néhány perc után megfájdulhat a láb, estére pedig garantált a bedurrant vádli. A megvétel előtt járkálj benne a boltban, ha az első 2-3 perc után kényelmetlen, akkor jobb, ha elfelejted.

A ruhák szempontjából semmiben sem különböznek a hagyományos magas sarkúaktól, az elegánsabb, vékonyabb sarkú darabokat elegáns szettekhez, a fűzős vagy vastagabb sarkú darabokat pedig sportosabb összeállításokhoz hord. Az orránál lukas cipőket vagy fűzős bokacsizmákat felveheted színes harisnyával is, nem mutat majd rosszul, ha a cipő orránál kikandikál egy kis szín, amire viszont figyelned kell, az az, hogy mindenképpen olyan harisnyát keress, aminek nincs az orrán varrás, ugyanis az kellően kiábrándító látványt nyújt ahhoz, hogy tönkretegyen egy egyébként tökéletes összeállítást.

Ami a lábformát és a bokavastagságot illeti, ott csak jó híreim vannak, ugyanis mind vastag láb és boka mellett egyaránt jól mutatnak ezek a cipők, sőt némelyik fazon kifejezetten előnyösebb, mint a hagyományos tűsarkúak, azonban a magasított talpú bokacsizmákra is érvényes az, hogy vastag boka mellé nem ajánlatosak.

Remélem, hogy tudtam segíteni.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés