free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szénsavas tejital a Coca Colától

Borsa         Címkék: cocacola, gyümölcs, ital, tej, vio 10 hozzászólás

Aki szeretné megtudni, milyen lehet részt venni egy jegesmedve szülinapi buliján, annak a Coca Cola biztosítja az élményt. Egy szénsavas tejital formájában.

A Coca Cola vállalat Amerikában nemsokára piacra dobja legújabb termékét, a Vio-t, amely egy gyümölcsös ízesítésű szénsavas tejital. Akiknek az előző négy szó elolvasásának hatására kapásból felfordult a gyomruk, azokat mélységesen meg tudjuk érteni. Oké, hogy nem ér valamit úgy kritizálni, hogy nem szereztünk róla személyes tapasztalatot, de ennek a cuccnak azért így is meg merjük előlegezni a "gusztustalan" jelzőt. A cég közlése szerint az ital fogyasztása olyan élmény lesz, mintha egy jegesmedve születésnapi partiján vennénk részt… Ez a perspektíva azonban nekünk még mindig nem hozta meg a gusztusunkat hozzá.

www.wc-news.com

A Vio-t citrusos, trópusi, bogyós-gyümölcsös és barack-mangó ízesítésekben lehet majd kapni. Még az a jó, hogy kóla ízűt nem gyártanak belőle… Üvegenként 26 gramm cukrot tartalmaz és 2.50 dollárba (azaz kb. 470 forintnak megfelelő összegbe) kerül majd. Első körben csak a tengerentúlon tervezik forgalmazni, azt, hogy Európába mikor érkezhet meg, egyelőre nem közölték. A magunk részéről nem is várjuk különösebben azt a napot.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés