free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nyárvégi leárazások utolsó napjai

Borsa         Címkék: divat, leárazás, nyár, pénz, ruha 3 hozzászólás

A nyárvégi leárazások utolsó napjainál tartunk, aki olcsóbban szeretne vásárolni, jobb ha siet. Megnéztük, hogy a leharcolt kínálatból mit lehet még kiszemezgetni.

Minden lehetséges módon tiltakozunk az ősz ellen, de bármennyire is igyekszünk a jövő héten szeptember, nekünk meg marad néhány reményfoszlány az indiánnyárra mielőtt még a hideg, nyirkos ősz át nem veszi az uralmat. Addig azonban még van egy bő hét, amit ha másra nem, arra biztosan kihasználhatunk, hogy fillérekért bevásároljunk leárazott nyári ruhákból. Feltérképeztük, hogy hol milyen árukészlettel lehet még találkozni, és merre mit érdemes keresni. A kulcsszó ebben az esetben a keresni, ugyanis a boltok nagy részében már bent van a kora őszi kínálat első adagja, így a leárazott nyári holmik a legtöbb esetben az üzletek egy eldugott sarkában vannak összeszorítva.

Nadrágok, szoknyák, blúzok vegyesen mérettől, fazontól és színtől függetlenül egy helyen várják, hogy a spórolós vásárlók rájuk leljenek. Nagy türelemre lesz szükség, ugyanis itt a maradék holmik egy részének biztos van valami defektje: elszakadt hónalj, leszakadt gomb, húzóka nélküli zipzár. Általában ezeket a darabokat tényleg fillérekért lehet megvásárolni, de érdemes végigszámolni, hogy pótgomb hiányában a teljes gombcsere, vagy a tönkrement zipzár cseréje vajon nem kerül-e többe, mint a kiszemelt darab, ilyen esetekben ugyanis jobb otthagyni az egészet. Arról nem is beszélve, hogy tapasztalatból állítjuk, hogy a legtöbb "majd elviszem megcsináltatni" ruhadarab még hónapokkal később is ugyanolyan állapotban fog lógni a szekrényben, mint amikor leemeltük a fogasról. De térjünk vissza a leárazott kincsek felkutatásához.

Utolsó árak

Ahol ezt a feliratot látjuk, ott biztosak lehetünk abban, hogy a holmik nagy része 50 vagy 70 százalékkal olcsóbban szerezhető be, és az is elég valószínű, hogy a cuccok nagy részéből csak egyetlen darab van. Ezekben a napokban a nagyobb alapterületű boltokkal érdemes próbálkozni, ugyanis azokban még biztosan találhatunk leárazott darabokat, mi az elmúlt szezonok tapasztalatai alapján arra jutottunk, hogy az "utolsó napok" a Váci utcában és a Vörösmarty téren tartanak a legtovább, ugyanis az itt található márkaboltok nagy része jóval tekintélyesebb, mint a többi bolt.A Bershkában még viszonylag bő a választék nyári ruhákból és tunikákból, amelyeket az ősz beálltával egy vastag kardigánnal kombinálva – ami idén valószínűleg sikerdarab lesz – ing helyett is hordható, de az idei tavaszi szezonból visszamaradt vékony átmenti kabátokat is sikerült előhozni a raktárból, így aki olcsón szeretne őszre kabátot, az próbálkozhat. Buggyos ujjú ballonkabátot és orosz galléros vászonkabátokat is találtunk, de érdemes lesz sietni, ugyanis a fazonok nagy részéből csak egy-egy darab került fel a polcokra.

A Zaraban is van még remény kifogni néhány jó darabot, mi elsősorban cipőkre utaztunk, néhány ezer forinttért találtunk balerinát, és cicanadrágból is van még választék bőven. Ezeken kívül találtunk még különböző nyári anyagból készült háremnadrágokat és bő szabású miniruhákat is, leginkább M-es és L-es méretben, de kétség kívül a szivárvány minden színében.

A H&M-ben kicsit csalódtunk az idén, ugyanis mi titkos favoritként számoltunk vele, mivel a hosszú évek tapasztalatai azt mondatták velünk, hogy érdemes lesz várni augusztus végéig, és még ilyenkor is ki lehet fogni néhány kincset. Azonban a hatalmas Vörösmarty téri üzletben csak elszórva találtunk leárazott és értékelhető holmikat, a kínálat nagy része ugyanis műszálas, hordhatatlannak tűnő darabokból állt, amelyektől ez első percben elment a kedvünk. A jó hír viszont az, hogy fehérnemű fronton még mindig jól állnak, ezért aki szeretne, az most olcsón be tud vásárolni bugyiból és melltartóból.

A Mango sem hozta a szokott formáját az idei szezonban, ugyanis mi azt vettük észre, hogy koránt sincs akkora választék leárazott cuccokból, mint egy évvel korábban. Az igazsághoz valószínűleg az is hozzátartozik, hogy az 50 százalékos leárazás már nyár eleje óta tart, és a csajok már július végére kifosztották a boltokat. A Mangoban elsősorban ingeket, romantikus stílusú felsőrészeket és nadrágokat fogunk találni, amelyeknek a nagy része sajnos igen leharcolt állapotban van.A szezon legnagyobb meglepetése a Springfield, ahol szinte fillérekért akadhatunk rá jól kombinálható és az őszi hónapokban is hordható darabokra. Ősszel is abszolút bevállalható ingek és kabátok is voltak a polcokon, de az igazi kedvencekre a táskák között leltünk, ugyanis a nyáron megkedvelt darabokat, most jóval 50 százalék alatt tudjuk beszerezni.

Sokan készültek az Alberto Zago szokásos nyárvégi leárazására, és ez sajnos meg is látszódik a kínálaton, ugyanis a márkaboltok nagy részében igazi leharcolt, foghíjas kollekcióval találkoztunk, a fazonok nagy része csak 36-os méretben kapható, és az igazán szép darabokat már teljesen felesleges keresni.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés