free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Színdarab készülhet Amy Winehouse életéből

Borsa         Címkék: amywinehouse, énekesnő, musical, színdarab, zene 0 hozzászólás

Amy Winehouse zűrös élete eddig a bulvárlapok számára szolgáltatott cincálnivalót. Az énekesnő bátyja szerint azonban a sztori megállná a helyét színházban is.

Amy Winehouse életéből színdarabot, azon belül is musicalt kellene írni - legalábbis az énekesnő bátyja, Alex Winehouse szerint. "Amy sokkal jobb, mint amilyennek látják. Azt hiszem egy nap musical készülhet az életéből. Nem tudhatjuk, hogy manapság mi minden megtörténhet." A báty szerint az lenne a legcélravezetőbb, ha a darab sztorija Amy zűrös éveire, azon belül is a bulvárosabb vonalra fókuszálna, azaz az itallal és a drogokkal folytatott harcára, szétesésére és elrontott házasságára Blake Fielder-Civillel.

http://amywinehouse.ws

Alex Winehouse hozzátette, hogy bár a musical alapvetően drámai hangvételű lenne, azért szerepelnének benne vidámabb részek is, amelyek elsősorban az énekesnő gyermekkorára utalnának vissza. "Nagyon boldog gyerek volt. Csak ültünk, néztük a Waczak szálló-t, és sikítva nevettünk" - nosztalgiázott a testvér, aki szerint a húga sűrű életéről készülő darab egészen biztosan sikert aratna. Azt azonban, hogy Amy mit szól mindehhez - elvégre azért mégiscsak az ő életéről van szó - egyelőre nem tudni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés