free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 híres celebválás

Borsa         Címkék: celeb, család, kapcsolat, lista, válás 1 hozzászólás

A hírességek legalább olyan nagy feneket kerítenek a válásaiknak, mint az esküvőjüknek, mi most kiválasztottunk 5-öt a legemlékezetesebbek közülük.

Semmi sem garantálja, hogy a civil emberek szebben és intelligensebben válnak el egymástól, mint a sztárok, de az biztos, hogy az ő magánéletükkel nincs tele a sajtó, és jó esetben a történelem könyvekben sem lehet olvasni a magánéleti kudarcokról. Összeszedtünk 5 híres vagy botrányos válást a celebvilágból.


www.topnews.inBritney Spears és Kevin Federline

A pár három hónapos ismeretség után házasodott össze, és ha a pletykák nem hazudnak, akkor az énekesnő saját magának vásárolta meg a méregdrága gyémánt jegygyűrűt, ilyen kezdéssel mi azért előre borítékolnánk a válást. A sokáig szűzies életet élő énekesnő aztán szépen lassan belekopaszodott és beleőrült a házasságba, és négy év igen hosszadalmas huzavona után elváltak egymástól. Az elmúlt években pedig Britney haja is szépen lassan visszanőtt.


www.guardian.co.ukDiana Spencer és Károly herceg

Ismét egy olyan válás, amely Angliához kötődik, ráadásul a királyi családhoz. Már a kapcsolatuk is kellően viharos volt ahhoz, hogy havi rendszerességgel garantáljanak egy-egy újságcímlapot. Először is ott volt az örök harmadikként emlegetett Camilla Parker Bowles, aki már jóval Diana előtt meghitt kapcsolatot ápolt a trónörökössel, másodszor pedig Diana számlájára is felírtak egy udvari szeretőt. A pár sokáig próbálta megmenteni a házasságát, de végül 1996-ban elváltak egymástól.


www.dailymail.co.uk Elizabeth Taylor és Richard Burton

Nem is annyira botrányos, mintsem inkább legendás kapcsolat az övéké. Volt ott minden, ami egy valamirevaló hollywoodi románchoz szükséges, mindent elsöprő szenvedély, romantikus esküvő és egy világhírű gyémánt. A pár a Kleopátra című film forgatásán ismerkedett meg, és nem sokkal később össze is házasodtak. Taylor ötödik férjét találta meg Burtonben, akivel 10 évig éltek együtt, majd a válás után nem sokkal újra egybekeltek. Azt pedig már mondani sem kell, hogy a kapcsolat vége ismét válás lett.


www.dailymail.co.ukHeather Mills és Paul McCartney

Igazi pletykalapok címoldalára kívánkozó, szaftos válás volt az övéké. Kettejük kapcsolatának az első időkben senki nem jósolt nagy jövőt, aztán valahogy csak sikerült mindenkivel elhitetniük, hogy ők ketten igazi boldog pár, és mi lenne erre jobb bizonyíték, mint a közös gyerek, Beatrice. Aztán a viharfelhők elkezdtek gyülekezni, és a legkézenfekvőbb megoldás persze a válás volt. A kapzsi feleség 250 millió dollárt szeretett volna McCartney vagyonából, majd hosszas huzavona után sikerült kiegyezniük 50 millió dollárban.


http://hu.wikipedia.orgVIII. Henrik és a feleségei

Minden idők leghíresebb magánélete az övé, Anglia egyik legnagyobb királya ugyanis nem kevesebb, mint hat feleséget fogyasztott el pályafutása során. Ebből egy meghalt, kettőtől elvált, kettőt lefejeztetett, egy pedig mindenki meglepetésére túlélte a királyt. Nem ez a legszívderítőbb statisztika, amit valaha láttunk. Henrik annyira megszállottja lett a házasságoknak és a válásoknak, hogy az anglikán egyház az ő kezdeményezésére változtatta meg a válásra vonatkozó előírásokat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés