free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A tökéletes bikinis istennő

Borsa         Címkék: bikini, felmérés, szavazás, test, ursulaandress 3 hozzászólás

A tökéletes bikinis istennő csupán a képzeletben létezik. A nők 97 százaléka viszont nem mutatkozik szívesen bikiniben. Legalábbis egy felmérés szerint.

A tökéletes bikinis istennőt Haleene Macaldressnek hívják, és a valóságban nem létezik. Egy elképzelt mozaiknő csupán, aki Halle Berry arcát, Myleene Klass frizuráját, Kelly Brook mellkasát, Jessica Alba hasát, Elle Macpherson lábait és Ursula Andress ikonikus fehér bikinijét viseli. Egy felmérés eredményei alapján rakták össze, amelyet a Gilette cég végzett.

A részvevők nem csupán a legideálisabb testrészekről szavazhattak, de arról is, hogy a valóságban is élő celebnők közül kik minden idők legtökéletesebb bikinis istennői. A harmadik helyen, a voksok negyedét megszerezve Helen Mirren végzett, a második Brigitte Bardot lett 28 százalékkal, az első helyezett pedig Ursula Andress lett, persze nem mai, hanem az 1962-es Dr. No című filmben látott állapotában, amikor azt a már említett fehér bikinit viselte.

www.femalefirst.co.uk, http://ilmberger.files.wordpress.com

A felmérésből kiderült az is, hogy a nők 97 százaléka retteg attól, ha bikiniben meg kell mutatnia a testét. A legtöbben ennek okát abban látják, hogy narancsbőrük van, 22 százalék nem érzi elég izmosnak a testét, 11 százalék pedig azért nem húz szívesen bikinit, mert nem elég ápolt a bikinivonala.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés