free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk negyven felett

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 19 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Diszkrét fekete, letisztult formák, nagybetűs elegancia. Bár ezt az erősen festett szőkeséget annyira nem favorizáljuk, mégis örvendetes, hogy kiszemeltünk nem kívánja pávaként meghódítani az aszfaltot, hanem a mértéktartó, mégis roppant mutatós göncökre szavaz. Amihez persze – mit tagadjuk – a nagyon előnyös külső tulajdonságok is hozzásegítik, a karcsúsághoz azonban nem jár alanyi jogon a jó ízlés – mi most mégis ennek látjuk egyfajta iskolapéldáját. Köszönjük.Magán felejtett pizsama vagy valami beteges Barbie-utánérzés? Nem tudjuk, de talán nem is fontos. A lényeg, hogy kiszúrja a szemet ez a kékség, a pink táska meg még rá is tesz egy lapáttal a vakításra. Se vonzóbb, se kikapósabb nem lett tőle a külső, hogy ennyire élénk bársonyba öltöztették, arra viszont pont elég, hogy egy ilyen rovat elrettentő oldalára lehessen vele kerülni. Hát, rajtunk aztán ne múljék a glória…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés