free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: szegecselt felsőrész

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, felsőrész, ruha 2 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Most szegecselt felsőrészeket kerestünk.

Aki mindig is érzett magában valamifajta affinitást a metál lady-s öltözködési stílus iránt, az máris kezdhet örülni. Idén ősszel ugyanis a fémzene-hívők és punkok körében oly népszerű szegecselt cuccok megjelennek a mainstream divatban. A fast fashion üzletekben már hetek óta kapni szegecselt holmikat, ezért úgy éreztük, elérkezett az ideje, hogy közelebbről szemrevételezzük a kínálatot, azon belül is a mindenkori metál ladyk gardróbjának egyik alapdarabját jelentő szegecselt felsőrészeket.

A klasszikus megoldás az ujjatlan, bő és persze fekete alapon ezüstszínű szegecsekkel díszített felsőrész. Ezt a típust több üzlet kínálatában is megtaláltuk, s végül azért a képen látható modellt választottuk, mivel ez még épp az egészséges félúton van a jelzésértékűen díszített és a szegecsektől roskadozó között. A második képen látható felső lényegében hasonló kategória, "súlyosbítva" egy másik fontos őszi divatkellékkel, a válltöméssel. Ezeket a felsőrészeket autentikus módon cicanadrággal - hűvös időben még motorosdzsekivel - érdemes viselni, illetve aki a cuppanóstól idegenkedik, az is legfeljebb egyenes szárú nadrágot húzzon hozzá. Talán mondanunk sem kell, de elővigyázatosságból azért inkább mondjuk, hogy ezek a modellek nem passzolnak szövetnadrághoz, kosztümhöz.A szegecselt díszítés megjelenik a nőiesebb, elegánsabb darabokon is, mint például ez a pánt nélküli, tunika jellegű darab, rézszínű szegecsekkel. Szabásánál fogva ehhez  ruhadarabhoz a legjobban szintén a cicanadrág mutat, illetve minimális mennyiségű, a szegecsek színéhez passzoló ékszer.
Márkák, árak:
H&M: 3990 forint
Mango: 7495 forint
H&M (pánt nélküli): 3990 forint

Persze nem csak fekete alapon mutatnak jól a szegecsek, sőt, a világos alapszínek például sokat finomítanak a stíluson, így olyanok is magukévá tehetik, akik ki nem állhatják a feketét, és eszük ágában sincs hiteles metál ladynek látszani. A képen látható fehér, illetve szürke, atlétatrikó szabású felsőrészekben ugyan semmi felkavaró nincs, ám mégis ott figyelnek rajtuk a szegecsek, amik diszkréten, de biztosan feldobják őket. Ezekhez a darabokhoz ugyanúgy felvehettek cicanadrágot, de farmert vagy akár bővebb szárú gatyát is. Az elegánsabb cuccokhoz viszont ezek sem passzolnak.Utolsó mai választottunkat pedig azoknak ajánljuk, akik viszont éppen, hogy a merészebb, feltűnőbb cuccokat kedvelik. Ezen a modellen a szegecsek voltaképpen csak szerény kiegészítői a karakteres virágmintának.
Márkák, árak:
Stradivarius (fehér és szürke), 4595 forint
Bershka: 4595 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés