free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Donna Karan válságkollekciója

Borsa         Címkék: divat, donnakaran, kollekció, ruha, válság 9 hozzászólás

Donna Karan is beállt azon tervezők hosszú sorába, akiket valamilyen módon megihletett a világválság. Ruháival akar erőt adni a nőknek.

Donna Karan azt állítja, hogy legújabb táskái örök darabok. Az amerikai tervezőnőre is inspirálólag hatott a világválság, méghozzá aktuális kollekciójának megalkotásakor. "Ezek 'örökéletű táskák', amelyeket kézzel készítenek Olaszországban. Mindegyiket jó érzés kézben tartani, és azonnal a megjelenésed és az életstílusod részévé válnak."

www.millionlooks.com, www.coutorture.com

Karan nem csupán táskáival, hanem őszi ruhakollekciójával is a gazdasági krízisre reflektál. A 2009-es ősz az erőről és a biztonságról szól. Olyan időtlen, érzéki és jól szabott ruhákat kell a nőkre adni, amelyek erőt adnak nekik és amelyekben jól érzik magukat. Ilyen bizonytalan időkben olyan ruhákat akarsz, amelyekre számíthatsz, amelyek itt lesznek egy darabig, olyan ruhákat, amelyek rugalmasan és kifinomultan illeszkednek a napirendedhez, reggeltől estig" - magyarázta a tervezőnő.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés