free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divatba jön a vörös haj?

Borsa         Címkék: celeb, haj, szépség, trend, vörös 1 hozzászólás

Nemrégiben egymás után két angol celebnő is vörösre festette a haját. Állítólag ezzel a tél egyik vezető hajszíntrendjét jelezték előre.

Bár Magyarországon a kilencvenes évek közepe óta nem volt képes teljesen kimenni  a divatból, attól még tény, hogy a meghatározó nemzetközi trendek között viszonylag régóta nem szerepel már a festett vörös haj. Most azonban jó esély van arra, hogy újból divatba jön. Az irányzat első fecskéje Cheryl Cole angol popsztár - az egyik férfimagazin olvasói szerint a világ legszexisebb nője, ha jelent ez még valamit - aki augusztus közepén cseresznyeszín-vörösre festette a haját. Alig néhány nappal később aztán kapásból követője is akadt Peaches Geldof sztárcsemete-celeb személyében, aki azonban a nyilvánosság előtt kifejezetten tagadja, hogy másolta volna Cole-t. "Befestettem, mielőtt megtudtam volna, hogy már ő is befestette" - írja Twitter oldalán.

www.dailymail.co.uk, www.splendicity.com

Akárhogy is legyen, szakértők szerint elképzelhető, hogy a két brit híresség egy új hajszín-trendet indított el, amely hamarosan további követőkre lel majd a celebvilágban, télen pedig akár tömegesen, utcai viseletként is elterjedhet, meleg árnyalatokat hozva a hideg hónapokba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés