free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feketében

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttul 21 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem mindenkin mutat jól a sportos lazaság, alanyunk azonban nagyon harmonikus és önazonos ebben a szerelésben. Bár az öltözék minden darabja egyszerű, együtt mégis kiadnak valami különlegeset és csábítóan könnyűt. A sál a derékövbe csúsztatva például kifejezetten jó ötlet, a sportcipő viszont nem a szívünk csücske, de simán elnézzük, annyira vagány az összhatás. 
Szerintünk ez az összeállítás nem erre a testalkatra lett megálmodva, de ez még nem lenne baj: simán lehetne valami vadító, mediterrán bája az egésznek. De sajnos nincs. Flanc van, magamutogatás és gyűrött ing, a buggyos nadrág abszolút nem áll jól, és ezen a vállon átívelő fodrok-habok sem segítenek. Lehetne elegáns és mutatós is ez a gönc, de nem jött össze. Mi inkább a nevetséges jelzőt tudnánk rábiggyeszteni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés