free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sajátos módszer a H1N1 ellen

Borsa         Címkék: betegség, h1n1, izrael, rabbi, sertésinfluenza 0 hozzászólás

Izraelben rabbik tucatjai imádkoztak, hogy megállítsák a H1N1 terjedését. Ezt azonban nem a földön tették, hanem valamivel közelebb az éghez.

A minap néhány tucat rabbi és kabbala misztikus sófárokkal - azaz szertartási kosszarv-kürtökkel - felszerelkezve emelkedett a magasba egy repülőgéppel, amely aztán az ország fölött körözött, miközben a rajta utazók imádkoztak. "A repülés célja az volt, hogy megállítsuk a járványt, és ne haljon meg benne több ember" - magyarázta az egyik résztvevő, Yitzhak Batzri rabbi a Yedioth Ahronoth magazinnak. "Biztosak vagyunk abban, hogy az imáinknak köszönhetően a veszély immár mögöttünk van" - tette hozzá a rabbi.

http://uk.reuters.com

Korábban, amikor a járvány elérte Izraelt, az ultraortodox Yakov Litzman egészségügyi miniszter úgy nyilatkozott, hogy az államban nem fogják a világszerte bevett nevén sertésinfluenzának hívni a betegséget, ez az elnevezés ugyanis sértő, hiszen a zsidó hagyományok szerint a disznó tisztátalan állat. A sertésinfluenza helyett egyébként a mexikói influenza elnevezést tartják elfogadhatónak. A fertőzést Izraelben eddig közel kétezer ember kapta el és öten bele is haltak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés