free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk a Vörösmarty téren

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 36 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem a párizsi divathéten fogjuk viszontlátni ezt a szerelést, de szerintünk akkor is stílusról és önismeretről árulkodik – és ezért, mint minden ilyen összeállítást, nagyon szerettük. Kifejezetten egyszerű, hosszított fazonú, hófehér ing a fekete körítés mellé, amit igazán a szandál dob fel – és ennyi. Mégis jó ránézni a cuccra, a viselőjére, mert árad belőle valami megfontolt elegancia. Ezt kéne valahogy ellesni.A ruhát nem kritizáljuk, elmegy. De hogy jön hozzá ez a bumfordi sportszandál? És nem akarunk senkinek sem a lelkébe marni, de akit ilyen bokával áldott meg a teremtő (nyugi, nekünk is ismerős), egészen biztos benne, hogy ezt közszemlére kell tenni? Zöld táska, arany karóra, piros körömlakk… – hát ezek? Nem értjük az egész szerelést, tényleg az alapokkal vannak itt bajok. Ezer sebből vérzik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés