free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Elrettentő és nevetséges pasidivat

Borsa         Címkék: divat, pasi, ruha, szoknya, trend 28 hozzászólás

A pasik egy része fütyül a divatra, egy viszonylag szűk réteg viszont mindent kipróbál, amit a kifutón lát. Mi titkon reméljük, hogy ők sem gondolják komolyan.

Valamiért úgy érezzük, hogy a divat időről időre próbára akarja tenni a pasik tűrőképességét néhány hordhatatlan vagy egyszerűen csak kiábrándítóan ronda holmival. A pasik egy része rendelkezik annyi szépérzékkel és önkritikával, hogy egy határozott nemmel visszautasítja ezeket a divatosnak számító darabokat, azonban van egy olyan szűk réteg is, aki szinte kötelezőnek érzi, hogy kövesse a legújabb trendeket. Teljes szívünkből reméljük, hogy a tartós párkapcsolataink ebből a szempontból a józan ész által vezérelt többségbe tartoznak, de azért biztonság kedvéért megmutatjuk, hogy melyek azok a trendek amelyek az idei szezonban nevetségessé tehetik a pasik megjelenését.

Férfi cicanadrág

Kezdjük mindjárt a legújabb és talán legkevésbé bevállalható őrülettel a meggings-szel, amely nemes egyszerűséggel a cicanadrág férfi változata. Eleinte csak a balettben ugráló kidolgozott alsótestű pasikon láttunk ilyet, de az előrejelzések szerint egyre divatosabbak lesznek ezek a férfiasnak semmiképpen sem nevezhető holmik.

www.sugarscape.com, http://garconmag.files.wordpress.com

Amennyiben a jóslatok beválnak, a férfiak hordják majd rövidnadrág alá, sőt zakóval kombinálva önmagában is, mi pedig nem tehetünk mást, minthogy minden erőnket összeszedve reménykedünk abban, hogy csak átmeneti hóbortról van szó, amelyet nem követ más, szintén a csajok gardróbjából ellopott darab.

Szoknyát nekik

Addig azonban még valamivel meg kell barátkoznunk, mégpedig a férfi szoknyákkal, amelyekkel a tervezők minden egyes szezonban riogatnak minket egy kicsit, a férfiak eddig ugyan ellenálltak a hordhatónak egyáltalán nem nevezhető darabnak, de sosem lehet tudni, hogy mikor üt be a pasiknál "a kell nekem is egy szoknya" érzés. Az idei szezonra a tervezők felvonultattak a kifutón földig érő maxiszoknyákat és térdig érő iskolás lányok ruhájára emlékeztető darabokat, egy dologban mindkét fazon megegyezik, mégpedig abban, hogy teljesen mértékben vállalhatatlanok.

Villanjon a boka

Amennyiben ez nem lenne elég, akkor jöhetnek a mindannyiunk által utált bokavillantós nadrágok, amelyeknél férfiatlanabb fazon még nem került fel kifutóra. Nem tudjuk, hogy milyen külső hatás miatt kezdtek el a divattervezők bokavillantós nadrágokat tervezni, de az biztos, hogy a gazdasági világválságra nem foghatják, ugyanis ezeknek a nadrágoknak a szára csak néhány centivel rövidebb a pont jónál, ez pedig bőven kevés ahhoz, hogy spóroljanak az anyagon.

www.dolcegabbana.it, http://fashaddix.com

Az még a jobbik eset, ha a nadrág mellé olyan magas szárú cipőt választanak, amely nem engedi láttatni a bokát, de arra is fel kell készülni, hogy a pasik egy része hagyományos cipő mellé fogja felhúzni ezt a fazont, és gyanítjuk, hogy a zokniválasztással sem fog javítani a helyzeten.

Hétalvóknak, pizsama utcára

A nagyapáink ruhatárából ismert pizsamákat az előrejelzések szerint az utcán fogjuk viszontlátni, a pasik öltöny helyett hordják majd ezeket a selyemből készült csodákat, sőt a merészebbek még akár nyakkendőt is köthetnek majd hozzájuk. Egy biztos ezzel a praktikával, késésre hajlamos férfiak tucatjai menekül meg a kirúgástól vagy az állandó rohanástól, azonban ha választani kell, akkor inkább maradjon a késés, mint ez a selyem neglizsé, amely szerintünk a legkevésbé sem való utcára.

Professzorok előnyben

Amíg a nőknél a legkedveltebb irányvonalnak a maszkulin ígérkezik, addig a férfiaknál egyre gyakrabban fogunk találkozni az úgynevezett professzor vonallal, amelynek ugyan nincsen hivatalos megnevezése, de az egyes stílusjegyek könnyen és gyorsan felismerhetőek, főleg azért mert összességében kevés ennél nevetségesebb stílussal találkoztunk eddigi pályafutásunk során.

www.justgayit.net, www.style.com

Jellemző rá a hosszított, köpenyre emlékeztető kabát, a nyakig begombolt szigorúan kisiskolások ruhatárára jellemző fehér ing, valamint az elmaradhatatlan fizikaprofesszor szemüvegkeret. Az igazán elvetemültek rövid nadrággal és bokazoknival dobják fel a már ezek nélkül is nevetséges szettet.

Kockás öltöny a hordhatóság jegyében

A kockás öltönyök egyáltalán nem tartoznak a hordhatatlan kategóriába, amiért mégis bekerültek az nem más, mint az a tény, hogy a magyar pasik kategorikusan elutasítják ezeket darabokat, pedig a Sherlock Holmes munkaruhájára emlékeztető öltönyökkel valójában nincs nagy gond. Egyetlen kritérium, hogy aki hordja, az ne legyen túl nagy darab, mert akkor igen elrettentő tud lenni az összhatás.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés