free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk egyszínűben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, ruha, utcánláttuk 30 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hát, ez tetőtől talpig meg lett komponálva, pedig nem túl bonyolult öltözék. Csak épp a helyén van minden, nem csak úgy tessék-lássék kéredzkedtek fel alanyunkra a darabok aznap. A könnyű, fehér ruhát és a balett-topánt mintha csak rá álmodták volna, a méretes táskára és a finom ékszerezésre szintén egyetlen rossz szavunk sem lehet. Nagyon szép, nagyon nőies, és hiába csöngettek be szeptemberre: ízig-vérig nyári válogatás ez.A színharmóniára való törekvés dicséretes, az árnyalatok élénkek, de nekünk valahogy nagyon nem smakkol ez a pólóruha. Egyszerűen az jut eszünkbe róla, amikor az ember a pasija öt számmal nagyobb, sportos pólójába bújik, és abban flangál otthon. Nyilván kényelmes viselet, ezt a javára kell írnunk, de önmagában nem megyünk vele sokra. Strandra elment volna, városba nem.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés