free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Johansson a főzéstől marad normális

Borsa         Címkék: főzés, példakép, scarlettjohansson, színésznő, vacsora 2 hozzászólás

Scarlett Johansson meglehetősen fiatalon érte el az ikonstátuszt. Azért, hogy mégis normális tudjon maradni, minden nap vacsorát főz.

Scarlett Johansson azt mondja, a főzés segít neki abban, hogy normális tudjon maradni. Épp ezért, egy-egy kemény nap után szeret a konyhában is összehozni valamit. "Nagyon kellemes elfoglaltságnak találom a vacsorafőzést, különösen munka után. Ettől újra normálisnak érzem magam. Van valami szép a rutinszerűségben. Gyakran, amikor dolgozom és sokat utazom, úgy érzem elveszítem az összeköttetést - épp ezért bevezettem azt a gyakorlatot, hogy minden nap, miután hazajövök, vacsorát főzök."

www.hissandpop.com

A 24 éves színésznő a brit OK! magazinnak nyilatkozva elárulta, nem mindig érzi kényelmesnek, hogy példaképként tekintenek rá. "Mindig is azt gondoltam, hogy az ikonstátuszt akkor éred el, ha már eltávoztál erről a világról. Sosem hajtottam arra, hogy példakép legyek. Természetesen kislánykorom óta voltak álmaim azzal kapcsolatban, hogy mit akarok elérni: neves színésznő akartam lenni. Ha pedig ez példaképpé tesz engem, akire az emberek felnéznek, azt hiszem, az nagyon hízelgő."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés