free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Miucca Prada az utolsó pillanatig élvezi

Borsa         Címkék: divat, feszültség, prada, ruha, trend 16 hozzászólás

Miucca Prada fiatal kora óta a trendek előtt akar járni. Azt azonban, hogy egy-egy eseményre milyen ruhát vesz fel, az utolsó pillanatban szokta eldönteni.

Miucca Prada az utolsó pillanatban szereti eldönteni, hogy mit vesz fel, még a nagyobb horderejű eseményekre is. Méghozzá azért, mert kifejezetten élvezi az ezzel járó feszültséget. "Fontos, hogy helyesen érezz rá, ezért én az ösztöneimet használom az utolsó pillanatban" - nyilatkozta az amerikai W magazinnak adott interjújában. "Ez teljesen pszichológiai alapon megy. Egy olyan ruhát, amiben annyira boldognak érezted magad egy bizonyos napon, egy bizonyos alkalommal, felveszel egy másik pillanatban és a varázs teljesen eltűnik. Nagyon bonyolult kapcsolat van a kedved és az adott alkalom között."

Az olasz divattervezőnő elárulta azt is, egyáltalán nem bánta, amikor tavaly, a Milánói Divathéten tartott bemutatóján a brutálisan magas sarkú, kígyóbőr platformcipőkben két modell is elesett a kifutón. "Nekem tetszett. Érdekesebbé tette a show-t."

www.time.com, www.photobucket.com

Prada az interjúban elmondta azt is, számára mit jelent a divat: "Fiatal korom óta mindig a trendek előtt akartam járni, elsőként megtenni ezt vagy azt. Azt gondolom, hogy a divat - ebben az értelemben - az újdonság diadala, azé, amit eddig még nem csináltak meg. Ez az, ami érdekes."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés