free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: többfunkciós hajformázó készülékek

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, hajformázó, szépség, tárgy 3 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal többfunkciós hajformázó készülékeket kerestünk.

Aki nem akar vagy nem tud minden egyes alkalommal látogatást tenni a fodrásznál, akárhányszor csak valamilyen változatosságra vágyik a hajviseletét illetően, az azt teszi a legjobban, ha beruház egy otthoni hajformázó készülékre. Ha pedig már ilyesmit veszünk, érdemes többfunkciós változatot választani, hiszen ár/érték arányban ez éri meg a legjobban. Ezen a héten annak jártunk utána, hogy a hazai piacon jelenleg kapható ilyen gépek közül melyekért érdemes pénzt kiadni.

A legolcsóbb, de már korrekt minőségű készülék a Hauser HS-700-es modellje. A kevesebb mint 5000 forintos árért kapunk egy kerámia bevonatú hajvasalót, három különféle vastagságú sütővasat, egy sütővasra húzható spirál betétet - ez a göndörítést könnyíti meg -, egy kefe-fejet és egy hajkreppelőt. Tehát összesen hét különféle tartozékot, amelyek közül csak az utolsó tűnik tökéletesen feleslegesnek, már azok számára, akik nem Marcellina hajviseletét szeretnék utánozni.

www.hauserelectronic.hu, www.roadstarshop.cz

Amikor nőismerőseink körében körbekérdezünk hajformázó témában, többen is dicsérték a BaByliss gépeit. A francia cég jelenleg a legtöbb hazai forgalmazónál megvásárolható multifunkciós készüléke a 2020 Fun Style. Szintén hétféle tartozék jár hozzá: hajvasaló, kreppelő, 16 és 19 milliméteres hagyományos, valamint egy négyszögletes sütővas, spirál betét és kefe. A gép ionizációs technológiával működik, ami konkrétan azt jelenti, hogy negatív töltetű ionokat bocsát ki, ami akadályozza a haj elektrosztatikus feltöltődését, így az nem fog össze-vissza állni, és fényesebbnek is tűnik.

Akiket elsősorban a különféle hajsütési lehetőségek izgatnak, azoknak ajánljuk a Rowenta CF4012D0-s modelljét, amelyhez négyféle - nem csak jelzésértékűleg különböző - sütővas jár: egy normál, egy ceruzavékonyságú, egy spirálos és egy vastag. Ezen felül kefe, hajvasaló és - naná - kreppelő is található még a csomagban.

http://biga.sk, www.philips.com

Akik merészebb, extrémebb frizurák készítésében gondolkodnak, azoknak a Philips 4698 Salon Super Stylist készüléke lesz a legmegfelelőbb. A gép az összes szükséges - kerámialapos - alkatrészt tartalmazza: hajvasalót, két különféle vastagságú hengeres, egy ovális és egy háromszögletű sütővasat, körkefét, spirál betétet és persze a kreppelőt. Bár tényleg nem értjük, hogy ez utóbbit minek teszi rá szinte az összes gyártó.
Árak, lelőhelyek:
Hauser HS-700: 4825 forint, EBolt
BaByliss 2020 Fun Style: 8290 forint, Saturn
Rowenta Imagin 8: 8800 forint, Marketworld
Philips Salon Super Stylist: 10 900 forint, Extreme Digital

Akik inkább a meleglevegős hajformázók mellett teszik le a voksukat, szintén választhatnak multifunkciós készüléket. A Bosch PHA2661-as szettje tartalmaz kétféle körkefét, hajsütőként funkcionáló loknifeltétet, hajegyenesítőt - amellyel valamivel kíméletesebb módon egyenesíthetünk, mint egy hajvasalóval -, illetve szűkítő fejet a haj beszárításához. Két meleglevegős hőmérséklet-fokozata mellett hideg levegőt is fújathatunk vele.

www.marketonline.ro, www.renzo.lv

Hasonlóan színvonalas, meleglevegős készülék a Remington AS1201. A géphez öt tartozék: egy dupla oldalú kefe, egy keskenyebb és egy vastagabb körkefe, egy spirális kefe és egy szűkítő fej jár. Három sebesség-, illetve hőmérséklet-fokozattal működik, ráadásul - a fentebb már ismertetett - ionizációs technikával.
Árak, lelőhelyek:
Bosch PHA2661: 13 400 forint, Marketworld
Remington AS1201: 11 900 forint, Extreme DigitalLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés